油麻地泰國big師傅

bobobob
|
代朋友問,有冇人睇過油麻地big師傅,準不準,佢booking好full,但見facebook又有人話佢神棍,我朋友近期全部衰嘢一齊嚟,佢想去睇下,Thankk you.
tsung
|
幫推
bobobob
|
請問冇人知?thxxxx
bbbbb001
|
我都想知
bobobob
|
請問有冇人知?thanks again.
jasball
|
我有睇過

但我唔想介紹或不介紹
因睇我準唔代表睇你準

好處係任問 無限時 可錄音 跟得貼
唔好處係佢上面有古曼 即鬼仔

佢用塔羅牌睇的

如果你朋友 真是想睇
Pm我 我介紹既話應該唔會點sell 你

PS 我唔係中介
dder
|
jasball 發表於 18-9-8 18:46
我有睇過

但我唔想介紹或不介紹

古曼 即鬼仔? 會點ga?
jasball
|
dder 發表於 18-9-8 19:46
古曼 即鬼仔? 會點ga?

無咩點

佢上面有佛壇 神壇 古曼壇

bobobob
|
jasball 發表於 18-9-8 18:46
我有睇過

但我唔想介紹或不介紹

Thanks for reply, 唔該先,如有需要我pm你.
kkhon
|
回覆 bobobob 的帖子

去睇下冇所谓,但吾好请果度d野。最好都係去番大廟问下点化解。
bobobob
|
kkhon 發表於 18-9-8 23:21
回覆 bobobob 的帖子

去睇下冇所谓,但吾好请果度d野。最好都係去番大廟问下点化解。 ...

我朋友話可能會請個佛牌,請問點解吾好請果度D野?去大廟係咪去黃大仙?Thank you.
katieng116
|
唔係你講起佢。我都唔記得我睇過佢

岩岩10年了。我睇番佢十年前講過的

十年後,無一樣中

反而紫微斗數就中一半暫時
jasball
|
katieng116 發表於 18-9-9 09:29

點解會睇十年後發生的野?

<以下係個人認知 自己估>
佢用塔羅 加我覺得有古曼邦
所以近的野 發生左但你唔知既野 會準少少

鬼講唔到十年後的 講到三年已好叻

十年前佢功夫應未夠
而家我估佢只係通鬼 卜算
但都夠用了
katieng116
|
jasball 發表於 18-9-9 10:26

點解會睇十年後發生的野?

我是十年前去睇

佢所這的十年後,無一件事中過

不是我指定要知十年後的事
bobobob
|
katieng116 發表於 18-9-9 09:29

請問你可否pm紫微斗數的知料比我?thank you.
katieng116
|
bobobob 發表於 18-9-9 11:37
請問你可否pm紫微斗數的知料比我?thank you.

紫微斗數。我相信每個師傅都係一樣
用時神八字計數吧。我個時係同事個老婆學緊。。早四五年幫我計

話我有仔有女

現在的我係三個小朋友的媽媽

樓上個位師傅係話我無仔女,又話我同個肥仔結婚呢樣個樣
Happyhappylive
|
katieng116 發表於 18-9-9 11:47

可否給些資料我
katieng116
|
Happyhappylive 發表於 18-9-9 11:53
可否給些資料我

當時幫我看的,只係一個學緊的人

所以我相信紫微斗數其實個個師傅都是一樣的。因為係用你的出生時間去計
bobobob
|
katieng116 發表於 18-9-9 11:47

明白,因為我朋友想睇big師傅,我就想睇下紫微斗數,我從來無睇過,唔該你.
bobobob
|
bobobob 發表於 18-9-8 15:56
代朋友問,有冇人睇過油麻地big師傅,準不準,佢booking好full,但見facebook又有人話佢神棍,我朋友近期全 ...

請問有冇人知?Thank you again