生完5個月懷疑有咗

yiphaulaam
|
bb仲有兩日五個月,已經係全人奶,嚟番經已經三次,嗰三次都好准,但第四次未嚟,已經遲咗5日了,唔知係咪自己心理上反應,而家感覺有啲似啱啱懷孕嘅時候,想問下最快幾耐可以驗得准?謝謝。
touko
|

回覆 yiphaulaam 的帖子

咁快好傷身⋯⋯⋯隔多5日驗吧
hamsterma
|
yiphaulaam 發表於 18-9-8 16:20
bb仲有兩日五個月,已經係全人奶,嚟番經已經三次,嗰三次都好准,但第四次未嚟,已經遲咗5日了,唔知係咪 ...

一個星期驗,但係太快喇
我要做媽媽
|
隔多兩日驗喇,真係太快喇,冇做安全措施?
kitkitboo
|
bb仲有兩日五個月,已經係全人奶,嚟番經已經三次,嗰三次都好准,但第四次未嚟,已經遲咗5日了,唔知係咪 ...

有可能嫁!
生完先容易再有。
我都中過招,生完第一次M都未嚟,就有左。
有左都唔知,因為有二個月真係準時有少少血幾日,我仲估生完dM到係咁,之後慢慢覺得個肚好似脹左,覺得唔係幾對路,先去驗下。原來已經有十一週。
bchuma
|

我bb四個月,我一次都未來過,我都有點驚驚地,我最近尿頻,嗜睡
bchuma
|
kitkitboo 發表於 18-9-8 23:16
有可能嫁!
生完先容易再有。
我都中過招,生完第一次M都未嚟,就有左。

聽你咁講我都有點驚呀。我都未來m,點算⋯⋯ 會唔會影響母乳
kitkitboo
|
bchuma 發表於 18-9-8 23:23
聽你咁講我都有點驚呀。我都未來m,點算⋯⋯ 會唔會影響母乳

未驗之前照餵住先啦!
不過提議你早點驗左,唔好估估下。呢個心情真不好過!
如真係無事就放鬆啦!
有既,乜同老公傾下點做好。
yiphaulaam
|
kitkitboo 發表於 18-9-8 23:27
未驗之前照餵住先啦!
如真係無事就放鬆啦!

我今日还遲左第六日,呢兩個禮拜都感覺少咗奶,我都驚會影響
kitkitboo
|
yiphaulaam 發表於 18-9-9 08:59
我今日还遲左第六日,呢兩個禮拜都感覺少咗奶,我都驚會影響

就嚟m到前都一樣會少左奶既。
如擔心,真係快些check下。
Ahribb
|
我生完6.7個月又有左月頭照B超確實係有左
Froggreen
|
做足安全措施呀!
bchuma
|
kitkitboo 發表於 18-9-8 23:27
未驗之前照餵住先啦!
如真係無事就放鬆啦!

我今日檢左啦。因為生完未来m,唔知上次係幾時,都係有點擔心
haha748494
|
可以驗下,有可能系M期遲到。
luv__hccc
|
樓主情況點?
kitkitboo
|
bchuma 發表於 18-9-10 21:55
我今日檢左啦。因為生完未来m,唔知上次係幾時,都係有點擔心