鳳凰村呢間窗簾布好衰,好嬲

Giant
|

外國親戚想車酸枝椅墊個套,上星期用whatsapp圖片去問價,個女人話佢哋會接,但只有圖,冇尺寸又未揀布料,連大約嘅價都報唔到住,合理丫,於是叫親戚速遞實物sample俾我,今日攞去再問,點知佢話複雜,唔接,就算接都冇得揀布,有乜布俾乜布。
大佬,我有俾圖妳睇過架,影得清清楚楚架,只係冇尺寸啫,亦講明用家響外國,係冇心做嘅唔好要我攞辦啦~ 明玩我,好嬲
本來諗住攪完呢單嘢去食飯,最終乜都食唔落啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SaBB
|
Giant 發表於 18-9-8 16:57
外國親戚想車酸枝椅墊個套,上星期用whatsapp圖片去問價,個女人話佢哋會接,但只有圖,冇尺寸又未揀布料, ...

淘寶有無呀?試下用旺旺問下、淘寶平靚正客服回覆又快

girlbear
|
淘寶啦! 平靚正
我都整咗幾個
Giant
|
girlbear 發表於 18-9-8 17:39
淘寶啦! 平靚正
我都整咗幾個

請問可介紹給我嗎?
girlbear
|
twotigers
|
外國親戚想車酸枝椅墊個套,上星期用whatsapp圖片去問價,個女人話佢哋會接,但只有圖,冇尺寸又未揀布料, ...

唔怪得香港好多舖頭少咗生意
Poyau
|
twotigers 發表於 18-9-8 21:42

擺明趕客
Poyau
|
謝謝提醒
tsung
|
twotigers 發表於 18-9-8 21:42

twotigers
|
Poyau 發表於 18-9-9 14:44
擺明趕客

點止,無客自然等執
twotigers
|
tsung 發表於 18-9-9 14:45

淘寶有唔少又平又服務好,夜晚12點都仲有賣家上線回答客戶問題
tsung
|
twotigers 發表於 18-9-9 15:00
淘寶有唔少又平又服務好,夜晚12點都仲有賣家上線回答客戶問題

Miss.Hui
|
twotigers 發表於 18-9-9 15:00

無錯
呢啲野淘寶訂啦
twotigers
|
Miss.Hui 發表於 18-9-9 15:19
無錯
呢啲野淘寶訂啦

而家淘寶真係家家唔少得幫襯
Giant
|

今日同個街坊傾開呢間嘢,佢第一句就話呢間嘢出晒名,入得去預咗要受氣,俾錢佢賺反而講到係妳求緊佢,佢幫緊妳咁…… 仲話布料價錢範圍非常闊,邊有可能唔准揀布料? 完全不合邏輯。
Giant
|

謝謝幫忙,我旺旺吓佢先
Phoebeee1013
|
我上次都中過招,一放底就話要無得簡布架,我地有咩布就用咩布,態度好差,恃住喺呢度嘅獨市咁
Giant
|
Phoebeee1013 發表於 18-9-10 10:05
我上次都中過招,一放底就話要無得簡布架,我地有咩布就用咩布,態度好差,恃住喺呢度嘅獨市咁
...

最終幫襯了嗎?
激烈的海狗
|

淘寶任你想要嘜都得喎. 上淘寶啦
Phoebeee1013
|
Giant 發表於 18-9-10 10:58
最終幫襯了嗎?

幫襯了,因我想車的形狀好多間都説無得車