請萬能嘅Bk jms幫睇吓仲用唔用得?

ayi1
|
老人家執屋見到呢張嘢應該係上個世紀嘅嘢,無期限但又無寫永久有效喎,唔知仲用唔用得呢?thx先

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sfuhsg
|
如果冇到期日就用得啦,正如以前d餅卡
cathy11
|
ayi1 發表於 18-9-8 23:53
老人家執屋見到呢張嘢應該係上個世紀嘅嘢,無期限但又無寫永久有效喎,唔知仲用唔用得呢?thx先

上個世紀嘅100蚊可能=而家500蚊價值,咁我會選擇keep起去留紀念
算死草
|

除左日期,仲要睇下佢寫"飲食禮券",美心餅店會唔會收?
文迪羊
|
以前好多無限期架
cedarcone
|
但美心可以話....現在公司電腦沒有這類禮券存檔記錄。
無法提供服務(間接表示禮券已隨著年代失效)算合理嗎?

KTKTKT5
|

款式似好舊, 似八九十年代咁, 我估我寧願飲少一餐茶, 係屋企食一餐公仔麵, 當果張券巳用, keep起佢
ayi1
|
KTKTKT5 發表於 18-9-9 12:24
款式似好舊, 似八九十年代咁, 我估我寧願飲少一餐茶, 係屋企食一餐公仔麵, 當果張券巳用, keep起佢
...

唔係我嘅,家中老人喜歡儲舊嘢,呢類劵仲有幾張。我問吓佢睇佢自己想用咗去定留做記念。多謝曬咁多位jm
Abbie_mimi
|

打去美心問
girlbear
|
我之前有張50蚊, 拎去美心快餐用 OK嘅
tsung
|
即管攞去美心問問
happymeowy
|
如果可以用比我會用,收埋廿年後都是變垃圾,分分鐘掉埋,食落肚好過
除非有收集開呢啲嘢嘅習慣,或者送/賣比有收藏開呢啲嘢嘅人
bosch
|
tsung 發表於 18-9-9 14:58
即管攞去美心問問

我都覺得應該直接去問美心,因為決定權係d 待應度。
tsung
|
bosch 發表於 18-9-9 16:00
我都覺得應該直接去問美心,因為決定權係d 待應度。