自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

唔係怪獸 發表於 18-9-9 00:39
以後唔幫襯,是對佢地既最大懲罰。唔好激親自己。

真係嬲咖

你講得啱唔好為呢間不知所謂的舖嬲親自己,我上食飯網睇原來有人都覺得態度惡劣

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cnicky 發表於 18-9-9 01:11
邊間?我都好怕無禮貌,再好食都係假。

太子某米一星食店

翡翠宮

siuman3317 發表於 18-9-9 01:40
咁衰老屈我一定同佢理論到底真係钣都食吾落

我有照食,嬲住都照食,我無錯,只會永久black list

翡翠宮

yokulami 發表於 18-9-9 01:51
個老細都幾無品,唔坐都坐低左啦,咁都要講番轉頭

好似係佢問個亞姐叫到幾號,然後就問我,話要跟返啲no.,跟住就老屈我

伯爵府

karenlyk 發表於 18-9-9 00:24
8年前亞女喺附近跳舞,放學會去食嘢,之後間唔中會去幫襯。見佢生意越來越好,每次都要等30-60分鐘,我都無 ...

你張飛1号,但食到一半叫196號,唔係好合理喎!
你冇飛都俾入,我覺得呀姐唔啱,跌左飛唔應該俾入,因為人人吼住no show number 話跌飛都得,好多人攞飛之後唔等,走人

翡翠宮

kyk 發表於 18-9-9 01:57
奇怪,派得飛唔係寫埋人數,吓吓問有冇一個,有冇兩個咁問.....

係呀,佢自己有塊板寫人數no.,攪錯就嚟屈我!

有問1個,但喺我之前,佢仲話係鬼佬,無人應佢,佢自己叫1號。

公爵府

回覆樓主:

最離奇係你張飛1號 ,佢話叫到196 ,
問有無1位 ,但又有兩個位安排俾人 ,真係9唔搭8

karenlyk    發表於 18-9-10 08:45

翡翠宮

kyk 發表於 18-9-9 01:57
奇怪,派得飛唔係寫埋人數,吓吓問有冇一個,有冇兩個咁問.....

翡翠宮

mocha20150323 發表於 18-9-9 08:04
咪係咯,就算打尖都坐低左啦,仲走去同客咁講,真係唔識做為咩要搞到人地食得唔開心
...

問題係我真係無打尖,我唔做白撞嘅人

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

唔好嬲,永久blacklist佢

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

karenlyk 發表於 18-9-9 11:50
問題係我真係無打尖,我唔做白撞嘅人

佢得失咗一位長期熟客,其實損失仲大

珍珠宮

好媽媽勳章

karenlyk 發表於 18-9-9 11:48
係呀,佢自己有塊板寫人數no.,攪錯就嚟屈我!

有問1個,但喺我之前,佢仲話係鬼佬,無人應佢,佢自己叫1 ...

咁樣,我懷疑係門口的阿姐原本想問「有冇1位」,但佢自己講錯左「有冇1號」。樓主再問是否叫1號,兩人行入去後,有其他號碼早過1號的,覺得有問題,所以質疑老闆/門口阿姐。

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

仲好,以後唔洗去食唔洗排

今時今日咁既服務態度.....

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

伯爵府

karenlyk 發表於 18-9-9 11:42
太子某米一星食店

即係邊間?

大宅

karenlyk 發表於 18-9-9 11:42
太子某米一星食店

食牛扒?

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有唔明:

樓主拎住1號飛,但嗌到196號?即係過左196個?咁中間嗌195個號數嘅時候,樓主去左邊?

翡翠宮

agnesbee 發表於 18-9-9 23:18
即係邊間?
食中式點心

翡翠宮

雪菜肉c 發表於 18-9-9 23:31
有唔明:

樓主拎住1號飛,但嗌到196號?即係過左196個?咁中間嗌195個號數嘅時候,樓主去左邊?
我一直企門口冇走過, 睇電話消磨時間

佢順NO.叫, 但係中間會因人數跳咗再返轉頭

公爵府

可能有啲飛去到二百之後,
重整返一號再叫,
咁都有可能,
不過我相信樓主,
如果要打尖都唔等咁耐啦,

首頁

尾頁

跳至