自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

SaBB 發表於 18-9-9 08:07
咩名、請告知!
Please check PM

子爵府

回覆樓主:

個老細好低能

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

tkop 發表於 18-9-9 09:22
咁你仲有沒有食落去
有, 因為我冇錯

翡翠宮

終極熊貓 發表於 18-9-9 10:17
唔合理
如果真係問有無一個,跟本兩個人係坐唔落
如果係有兩個位,跟本唔會蝕住做一個人生意
就係囉!
佢細舖, 所以會將人砌得啱啱好, 4人枱會3人+1人

既然我唔啱, 點解我行入去唔阻止我?
我坐低先走嚟問返轉頭?

伯爵府

回覆樓主:

以後咪鬼幫襯啦

子爵府

回覆樓主:

其實係ar 姐講錯左但吾認。有客人投訴你打尖, 你又冇飛。所以老闆入黎話你。
被人屈真的是不開❤。但下次小心張飛。

大宅

回覆樓主:

樓主,唔好再嬲,開佢名,我唔去幫襯。

翡翠宮

Abbie_mimi 發表於 18-9-9 11:45
你張飛1号,但食到一半叫196號,唔係好合理喎!
你冇飛都俾入,我覺得呀姐唔啱,跌左飛唔應該俾入,因為人 ...
當下我係擔心, 就算佢唔俾入都冇辦法, 附近咁多嘢食, 最好咪轉地方, 係揼心自己唔小心

珍珠宮

樓主,如果你開名,我同你一齊blacklist佢

翡翠宮

amypekkle 發表於 18-9-9 12:47
咁樣,我懷疑係門口的阿姐原本想問「有冇1位」,但佢自己講錯左「有冇1號」。樓主再問是否叫1號,兩人行入 ...
呢層我就唔知喇, 俾人質疑都唔奇, 門口KEEP住有人等

翡翠宮

miemiemie 發表於 18-9-10 08:22
可能有啲飛去到二百之後,
重整返一號再叫,
咁都有可能,

係, 我收到係1號, 仲覺得好特別, 如果係其他號碼唔見飛的情況下我未必會記得

多謝你相信我

翡翠宮

JO_100 發表於 18-9-10 08:38
其實係ar 姐講錯左但吾認。有客人投訴你打尖, 你又冇飛。所以老闆入黎話你。
被人屈真的是不開❤。但下次小 ...
知道, 下次我會小心張飛

首頁

尾頁

跳至