星二代陰盛陽衰

蝦碌媽咪
|
香港性別失衡情況連娛樂圈都浮現到出嚟。睇完yahoo頭版講最索星二代,完文都仲有啲冇講。再諗吓數星二代嘅仔又真係唔多。ps.篇文講最細應該係14歲任小姐,咁14歲以上嘅星仔又有幾位?
cinda72.
|
4大天王都變4大外父,陰盛陽衰都好明顯啦
李斯特    發表於 18-9-10 09:10
bosch
|
係女仔多d, 同時d 報紙只係睇女講女。
KTKTKT5
|
我以為開心姐回歸, 一見到“星二代”呢三個字就會
tsung
|
KTKTKT5 發表於 18-9-9 06:06

sinchui
|
阿湯對孖仔,馬不忠個仔,景鴻之子
llmom
|
曾華倩個仔,今日在海港城見到同女朋友手拖手行街shopping
Jane1983
|
數量都唔少,但就唔係好吸引lor。
小倩
|
仔無報道價值啫~
chef lemon,hacken咪兩個仔
alicemic
|
靚靚果個咪仔囉! 大美人果個又係仔, 謝安肥一仔一女, 只係女多人報導啫!
MM2H
|
tsung 發表於 18-9-9 21:08

❤❤
Poyau
|
KTKTKT5 發表於 18-9-9 06:06

開❤姐
Poyau
|
cinda72. 發表於 18-9-9 00:36
4大天王都變4大外父,陰盛陽衰都好明顯啦

hfl2000
|
我淨係識得陳小春個仔Jasper
mariefish
|

我是靚媽
|
講開馬德忠個仔,我覺得除夠高大外,一D都唔靚仔,但D報纸雜誌講到佢型英到
hfl2000
|
我是靚媽 發表於 18-9-9 22:55
講開馬德忠個仔,我覺得除夠高大外,一D都唔靚仔,但D報纸雜誌講到佢型英到
...

我覺得暫時只有趙雅芝&黃錦燊個仔最順眼
mameme
|
仲有趙雅芝個仔同八両金個仔
cattz288
|
劉丹個仔咪入左行囉~曾志偉個仔都仲做緊!
Happybabyhbb
|
小倩 發表於 18-9-9 21:59
仔無報道價值啫~
chef lemon,hacken咪兩個仔

lemon本身已經二代,佢個仔唔計,因為係星3代