女人都有髮線上移

gion
|
呢幾年我覺得髮線上移咗,以為男人先有,原來女人都有呢個問題,髮型師話我髮角頭髮變左baby hair,所以稀疏咗,我自己都覺呢兩三年甩多咗頭髮,而且薄咗,我不嬲把頭髮好多好厚,依家搞到咁真係好傷心。
cakii
|
生完bb?
JD930
|
gion 發表於 18-9-9 10:35
呢幾年我覺得髮線上移咗,以為男人先有,原來女人都有呢個問題,髮型師話我髮角頭髮變左baby hair,所以稀 ...

咁佢有冇話有咩方法可以補救到
gion
|
cakii 發表於 18-9-9 10:37
生完bb?

生完好耐喇,反而生完後都冇乜甩,係呢兩三年先係咁,睇番D相好易對照到
gion
|
JD930 發表於 18-9-9 10:44

冇,只係話年紀大咗就係咁
JD930
|
gion 發表於 18-9-9 10:54
冇,只係話年紀大咗就係咁

catfitfit
|
你有無染髮
cakii
|
gion 發表於 18-9-9 10:54
生完好耐喇,反而生完後都冇乜甩,係呢兩三年先係咁,睇番D相好易對照到
...

我同事試過噴一隻醫生研發嘅精華產品,佢就因為生完勁甩一年頭髮,薄晒咁,但用咗一支就無甩,都唔貴嘅,但要有恆心用,有興趣可私訊我呀
belle2004
|
我都係,頭頂轉位甩
karen~ma
|
cakii 發表於 18-9-9 10:59
我同事試過噴一隻醫生研發嘅精華產品,佢就因為生完勁甩一年頭髮,薄晒咁,但用咗一支就無甩,都唔貴嘅, ...
可以PM我嗎,謝謝
siufcat
|
呢幾年我覺得髮線上移咗,以為男人先有,原來女人都有呢個問題,髮型師話我髮角頭髮變左baby hair,所以稀 ...

我都係!
siufcat
|
JD930 發表於 18-9-9 10:44

捱夜可能有影響
plumtree
|

唉。男女都會㗎啦。我仲慘。原本就髮線高。額頭極唔靚。兩邊M字位一直都係baby hair 。不過,三十零歲後就愈來愈高。呢幾年仲因身體麻麻,好易就甩頭髮。不過,我慶幸又冇見薄左或者邊度禿嘅。可能,我天生髮質都係屬於纖幼形啦,所以唔係咁覺薄左。
髮質仍舊好令好有光澤㗎,旦就係易甩 真係煩爆㗎。
tsung
|
我同事試過噴一隻醫生研發嘅精華產品,佢就因為生完勁甩一年頭髮,薄晒咁,但用咗一支就無甩,都唔貴嘅, ...

good_pig
|

成日all back 頭?
JD930
|
siufcat 發表於 18-9-9 11:53
捱夜可能有影響

日月水火
|
Pm我,thx
我要做媽媽
|
我既髮際線都上咗好多吖,真係唔同後生既時候,後生仲覺得發量太多
IamDirector
|

please pm me, thx
littlebobo113
|

麻煩pm我,thx