抖音呃like可以去到幾盡

syne403
|
睇新聞先知,大陸小學雞玩抖音而家興“媽死求讚”(心寒);成年人就興係文物景點犯禁呃like (心悸).玩抖音要咁博
amy730
|
我無俾仔仔玩抖音,少一樣玩物喪志嘢
Angel_Rose
|
想起有單新聞話,有個女仔係準備開的巴士前跳舞,阻人時間,睇截圖,個女仔又吳係樣靚,又咁自hi,得佢一個好enjoy,當自己明星,跟住我諗,係咪,抖音係比啲表現慾強但又做吳到明星嘅人黎自hi呢
syne403
|
回覆 Angel_Rose 的帖子

我之前睇過一個報導,話大陸一個爸爸模仿高難度視頻,搞到2歲仔癱,我就諗係咪腦殘先玩抖音
hellomiki
|
抖音咩嚟㗎?係邊到睇?好像一個app咁?
tsung
|
syne403 發表於 18-9-9 12:00

我之前睇過一個報導,話大陸一個爸爸模仿高難度視頻,搞到2歲仔癱,我就諗係咪腦殘先 ...

syne403
|
hellomiki 發表於 18-9-9 12:18
抖音咩嚟㗎?係邊到睇?好像一個app咁?
係呀!短視頻app,要下載,大陸台灣好興,但香港我就唔知了

girlbear
|
太過上腦
Angel_Rose
|
syne403 發表於 18-9-9 12:00

我之前睇過一個報導,話大陸一個爸爸模仿高難度視頻,搞到2歲仔癱,我就諗係咪腦殘先 ...
自己衰都算,仲要搵著個仔黎搞
syne403
|
Angel_Rose 發表於 18-9-9 14:34
自己衰都算,仲要搵著個仔黎搞
無腦父母害仔女一世

Poyau
|
syne403 發表於 18-9-9 12:39
係呀!短視頻app,要下載,大陸台灣好興,但香港我就唔知了

香港都興
Poyau