請問知唔知邊度有早產尿片賣?

KKWANG
|
搵過好多地方都唔見有賣,請問有冇人知道可以係邊度買到感謝(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cy101
|
上幼聯個FACEBOOK, 睇下幫唔幫到你!!!
KKWANG
|
cy101 發表於 18-9-9 14:22
上幼聯個FACEBOOK, 睇下幫唔幫到你!!!

但係我bb唔係早產唔知佢地受唔受理
cy101
|
KKWANG 發表於 18-9-9 14:30
試下先!
早兒媽媽
|
問新生嬰兒病房的護士,她們有供應商資料俾你
winnie5960
|
扛幼聯電話 問下 3188 1856

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KKWANG
|
cy101 發表於 18-9-9 14:32
試下先!

好! 唔該你
wcpcelia    發表於 18-9-10 11:09
小談心
|
我係孖b媽,雖冇早產,但孖b出細都好輕,我只係用nb片,其實都係2星期左右,就已經fit到,唔洗突灯早產片,姑娘亦教我定期定時換,唔。係等到爆先換
lhzgigi
|
Huggies 0碼得唔得? 藥房應該有
tsung
|
lhzgigi 發表於 18-9-9 21:06

VCBB小天使
|
KKWANG 發表於 18-9-9 14:30

唔問就無,問吓都重有一半機會。
KKWANG
|
lhzgigi 發表於 18-9-9 21:06

而家用緊0碼,次次都漏晒出黎
KKWANG
|
小談心 發表於 18-9-9 18:18
我係孖b媽,雖冇早產,但孖b出細都好輕,我只係用nb片,其實都係2星期左右,就已經fit到,唔洗突灯早產片, ...

唯有係咁啦!唔該你
小談心
|
KKWANG 發表於 18-9-9 21:49
唯有係咁啦!唔該你

我果時都有揾早產片嘅,但我阤住孖,整天躺床,就算上網比我揾到都出唔到去買,点知轉個眼就未到預產期就感急開刀,bb生左更冇時間出去買,咪用住nb先囉,用下用下就捱過左,其實換密啲唔好等咁耐先換,問題也唔大。換密啲bb唔洗up住都舒服啲
wcpcelia    發表於 18-9-10 11:09
mimi005
|
用普通NB 片,返返個褲頭同 cool 緊d,我囡出世 2.8 磅是這樣用的
shirley_chiang
|
KKWANG 發表於 18-9-9 14:05
搵過好多地方都唔見有賣,請問有冇人知道可以係邊度買到感謝(emoji)(emoji)

...

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21699004

你問一問這個JM 仲有冇早產片出售?
KKWANG
|
mimi005 發表於 18-9-11 15:09
用普通NB 片,返返個褲頭同 cool 緊d,我囡出世 2.8 磅是這樣用的

cool到最緊啦,大脾位都係成日漏尿(emoji)
KKWANG
|
shirley_chiang 發表於 18-9-11 17:44

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewt ...

Thank you
KKWANG
|
小談心 發表於 18-9-10 08:01
我果時都有揾早產片嘅,但我阤住孖,整天躺床,就算上網比我揾到都出唔到去買,点知轉個眼就未到預產期就 ...

唔會漏嗎?我個b成日打側訓,d尿就係大脾位漏晒出黎
小談心
|
KKWANG 發表於 18-9-11 17:47
唔會漏嗎?我個b成日打側訓,d尿就係大脾位漏晒出黎

唔會呀!我孖b出世,免強啱啱掂住5磅。
把片片上高少少(肚位高啲)
定時去換,我果時大約1.5至2小時,非常定期就換,中間如有發現瀨左又換,同阿b果時真的一舊飯,我點擺佢就點瞓,冇話自己打側身喎,仲有,我果時仲有放片墊,避勉漏左會落床。
同埋一有臭臭就馬上處理,避免bb唔舒服,郁下郁下致漏出嚟,所以我果時係寸步不離bb