買全新Honda Vezel (不上會), 求意見

biloveu
|
係Honda買,有3個選擇1. 減$5,000, 2.用$7,000買全保(中銀), 3. 送coating. 邊樣最抵?

謝謝!
howmuch
|
biloveu 發表於 18-9-9 14:11
係Honda買,有3個選擇1. 減$5,000, 2.用$7,000買全保(中銀), 3. 送coating. 邊樣最抵?

謝謝!

減$5000
INC2001
|
babemom
|

謝謝!

我剛買了,下個月攞車,揀了全保,但我是$6000,點解你的經紀quote $7000比你咁好嘅!?
一定吾考慮coating ,怕hi 花噴油要剷起coating 吾抵!
biloveu
|
babemom 發表於 18-9-21 14:02
我剛買了,下個月攞車,揀了全保,但我是$6000,點解你的經紀quote $7000比你咁好嘅!?
一定吾考慮coatin ...

你用$6,000買全保?米仲平
babemom
|
biloveu 發表於 18-9-21 14:09
你用$6,000買全保?米仲平

No la! 我NCB 系0,全保扣$6000再比差價!
babemom
|

謝謝!

想請教一下你,剛試完車,經紀問會否做車底油防銹油,想問你會不會做呢個add on 呢?價錢$1800!
biloveu
|
babemom 發表於 18-9-23 11:08
想請教一下你,剛試完車,經紀問會否做車底油防銹油,想問你會不會做呢個add on 呢?價錢$1800!
...

經紀無問我地喎