全民造星, 你地心目中10 強係邊個?

Pulmma
|
你地點揀呢
|

姜濤、Anson Lo、Dee、lokman、ian、嚴祺、阿神、肥仔、Anson Kong、Oscar

Oscar其實麻麻,不過呢種氣質比較少,所以選佢
luisiulam
|
1773 發表於 18-9-9 15:50
姜濤、Anson Lo、Dee、lokman、ian、嚴祺、阿神、肥仔、Anson Kong、Oscar

Oscar其實麻麻,不過呢種氣質比 ...

姜濤 Anson Lo Anson Kong 嚴祺 Ian 肥仔 Lokman Alston Dee Frankie/阿神/小評/Tiger

好難揀
Pulmma
|

我就mama地阿神
Pulmma
|
死火, 邊個係oscar
siuballball
|
姜濤 肥仔 lokman Anson lo anson kong Frankie Alton 小評 ian 嚴褀
ic34
|

|
Pulmma 發表於 18-9-9 16:02
死火, 邊個係oscar

佢個名太普通,所以你唔記得啦有錢仔呀
洛婷
|
1773 發表於 18-9-9 16:26

初初都諗唔起邊個 oscar ,
你一講有錢仔我又先醒起係佢

佢個樣真係有錢公子 feel
Pulmma
|
1773 發表於 18-9-9 16:26

上網睇咗, mama 地, 完全冇印象

姜b
Anson lo
lokman
Ian
tiger
嚴k
dee
小評
Anson kong
alton
lingluk1306
|

姜濤 anson lo ,anson Kong ,lokman ,Alton,Ian,肥仔,細貓,Jeremy,Dee

raymondplk
|

我心目中10強 Sorry , A team 只有2個
Anson Kong , 細貓,姜濤,Anson Lo , 肥仔,阿 Dee,嚴祺,樂文,Ian ,Fankie ~
本來 初期Jason 同狗毛99人好突出,但後勁不繼,性格同表現都麻麻。
|
Pulmma 發表於 18-9-9 16:02
我就mama地阿神

開頭覺得阿神個外型有d老土,但後來發現佢原來莊諧並重,越來越順眼
Smallraindrop
|
姜B
Anson L
Anson K
Alton
肥仔
嚴祺
Frankie
Ian
Tiger
小評
fabei
|
Pulmma 發表於 18-9-9 15:40
你地點揀呢

姜濤
Anson Lo
Anson Kong
Dee
lokman
Ian
嚴祺
肥仔
Tiger
細貓

fabei
|
fabei 發表於 18-9-9 18:25
姜濤
Anson Lo
Anson Kong

其實Frankie 同 Alton 我都好like 㗎
Pulmma
|
Smallraindrop 發表於 18-9-9 18:24
姜B
Anson L
Anson K

死火, 我都未知邊個係frankie
HFGL
|
簡到8個咋嚴祺、姜濤、肥仔、阿神、lokman, anson lo, Ian,阿Dee
|
HFGL 發表於 18-9-9 18:43
簡到8個咋嚴祺、姜濤、肥仔、阿神、lokman, anson lo, Ian,阿Dee

全部team b
|
fabei 發表於 18-9-9 18:27
其實Frankie 同 Alton 我都好like 㗎

呢兩個都幾好,不過frankie 靚仔但唱歌麻麻地,Alton 就唔靚仔囉