粉嶺有無單次收費facial 或者3000~5000 自選facial

yasminss
|
如題粉嶺有無單次收費facial 或者 3000~5000 plan 自選facial
超級女超人
|
yasminss 發表於 18-9-9 16:05
如題粉嶺有無單次收費facial 或者 3000~5000 plan 自選facial

我依加就做緊個上門美容師,就真係唔sell,每次480,微針就680。都叫好平。每次比,唔洗join pkg.我都係跟佐佢幾年,之後佢自己出黎做。佢好似都有得租近自己屋企附近嗰啲美容床做
summone79
|

粉嶺帝庭軒商場, 醫生隔離嗰間有
IVpurple
|

花都,我買十次,最普通果隻人手facial,唔使$2600....最正係包按肩頸,起碼按15分鐘
Kkmoon
|
上水有間都唔錯,可單次,又唔貴。水份護理都係$258
pky726
|
回覆 IVpurple 的帖子

Total做幾耐,連按摩的話?針清乾淨嗎?如果做機,知唔知大慨幾錢?
IVpurple
|
pky726 發表於 18-10-3 01:13

Total做幾耐,連按摩的話?針清乾淨嗎?如果做機,知唔知大慨幾錢?

成個過程大概1.5小時,針清好乾淨
但佢好似無咩機做,只係普通精華導入....
pky726
|

咁你知唔知佢用咩牌子O既野同你做?
近花都邊個位呀?
IVpurple
|
pky726 發表於 18-10-3 12:59

咁你知唔知佢用咩牌子O既野同你做?

Pm u
K_Kkkk
|
IVpurple 發表於 18-10-2 22:51
花都,我買十次,最普通果隻人手facial,唔使$2600....最正係包按肩頸,起碼按15分鐘
...

.
monnie
|
Kkmoon 發表於 18-10-2 23:24
上水有間都唔錯,可單次,又唔貴。水份護理都係$258

Pm