有無華為用家?

我一直用開蘋果,而家部6s就頂唔住,想換機,有無用開蘋果既jm換華為?用得慣嗎?
我如果再換蘋果就買i7夠啦,$5600九折,今日去玩過部華為nova3,3千幾,p20就4千5,都係有九折,想問意見,我見p20lite仲平,唔知有咩唔同,各位用邊個型號,好用嗎?有無跌過,有無事?蘋果機真係好襟跌架。
我主要影相同上網,好小打機的。
c.vieri
|
P20 pro好吸引,我見到都有d心動,試過揸上手、手感好好,影相好靚。

不過我都係用返iphone ,等緊發佈會

我老公會出呢部
|
c.vieri 發表於 18-9-9 22:23
P20 pro好吸引,我見到都有d心動,試過揸上手、手感好好,影相好靚。

不過我都係用返iphone ,等緊發佈會

會出華為?
我頭先拎上手又係幾鍾意,但怕好似三叔咁一跌就
c.vieri
|
[email protected] 發表於 18-9-9 22:27

會出華為?

我老公會出華為,佢本身用緊三叔

其實ios 同 android 機都差不多,android 比 iphone 更易用
c.vieri
|
[email protected] 發表於 18-9-9 22:27

會出華為?

咁呢樣真係無人敢擔保 怕跌最好方法就係加個指環扣,我部部機都加個,貪有時落樓下就咁勾住手指安全d。
waiii08
|
由iphone轉左p20pro,影相超正,無得頂,仲要舊電好襟用
InkCartridge
|
用緊,跌過,冇事
洛婷
|
個電就真係好得頂
|
waiii08 發表於 18-9-9 22:32
由iphone轉左p20pro,影相超正,無得頂,仲要舊電好襟用

最新出係咪p20同pro?有無查八達通個功能?仲有款p20lite,好多款花多眼亂,仲有nova,你用左幾耐,用得慣嗎?
oran04
|
我跌過幾次冇事,華為跟機軟膠套同mon貼,其實我一直覺得這種軟膠套避震最好
moniqueee
|
用緊mate9,年幾,仲好正常,掉過N次
waiii08
|
[email protected] 發表於 18-9-9 22:52
最新出係咪p20同pro?有無查八達通個功能?仲有款p20lite,好多款花多眼亂,仲有nova,你用左幾耐,用得慣 ...

我唔肯定係咪最新…買左幾個月…個陣6千幾…我無查過八達通…我sim卡有八達通…平時都係就咁拎電話嘟同增值…
blackberry
|
我老公用左成年, 成日俾亞女整跌, 無事

我外家全部轉哂華為
|
waiii08 發表於 18-9-9 22:56
我唔肯定係咪最新…買左幾個月…個陣6千幾…我無查過八達通…我sim卡有八達通…平時都係就咁拎電話嘟同增 ...

Sim卡八達通?哎呀,我太out啦,唔知呢樣野,點先有架?
|
blackberry 發表於 18-9-9 22:57
我老公用左成年, 成日俾亞女整跌, 無事

我外家全部轉哂華為

請問你地用緊咩型號?
waiii08
|
[email protected] 發表於 18-9-9 23:09
Sim卡八達通?哎呀,我太out啦,唔知呢樣野,點先有架?

我用緊CSL …一年‘前左右已經用緊,唔洗特別加錢,換左張有八達通sim卡
bplus
|
配 leica 機頭嘅 model 影相最正。
cinda72.
|
[email protected] 發表於 18-9-9 22:17
我一直用開蘋果,而家部6s就頂唔住,想換機,有無用開蘋果既jm換華為?用得慣嗎?
我如果再換蘋果就買i7夠 ...

換左華為,會返唔到轉頭架
blackberry
|
[email protected] 發表於 18-9-9 23:09
請問你地用緊咩型號?
mate10 pro
flipper2000
|
跌過幾次,冇事,幾好用