岩岩係呢度有個 speed dating 既 post , 順便問下有冇 JM 去過

hebesiu
|
我去過幾次 , 感覺係好現實既地方 , 不過去過都好 , 教識我要現實 d , 同埋令我知道自己既條件原來係咁差 .

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21877766&extra=page%3D4

Poyau
|
似乎無人去過
tsung
|
Poyau 發表於 18-9-10 15:50
似乎無人去過

未去過
seaman1982
|
有兩個女仔朋友去過,一個冇下文。一個有個小巴司機對佢有意思,成日約佢,但佢唔中意。
李露眉
|
咁d男條件又好好??
ceci5244
|
去過一次 都係個次識到男朋友當中 大部分女仔質素唔差
男比較參差不齊 都有外表加職業唔錯既
我覺得又似係搵食
yurijm
|
我去過,可以分享少少
但我係做媒,當時有另一半
因為我朋友係搞手,臨時有參加者話要OT,來唔到
為咗保持人數均等,所以我無奈幫手

男參加者的確係睇女人外表行先
我見最受歡迎果位女士
係著貼身one piece,睇落靚靚既OL

去到傾計環節,好多人都會好單刀直入
問有冇結婚打算?
對香港教育乜睇法?(刺探對方想唔想生仔女?)
平時去開邊度消遣?(估對方係乜階層既人?)
有個幾特別既問題
有位男士問我平時飲開邊隻紅酒?
(可能覺得我似有錢女,探下虛實)
麵包超人^o^
|
yurijm 發表於 18-9-10 16:25
我去過,可以分享少少

好奇問咁其他無咁受歡迎嘅女士係著咩呢?去得呢啲場合應該會打扮下自己先去吧。
miniyan
|
有女性朋友去過,話好多人做媒
老師,會計師,飛機師等受歡迎識講野的人
都畀女人圍著,其實畀錢請返黎
目的的要女會員keep著畀錢
覺得大把筍盤
yurijm
|
麵包超人^o^ 發表於 18-9-10 16:29
好奇問咁其他無咁受歡迎嘅女士係著咩呢?去得呢啲場合應該會打扮下自己先去吧。
...

唔顯身材既衫
早一兩年好流行文青款
闊腳褲、大荷葉袖上衣

我當時去果場
一半女士都係著呢類
FaflofaC9
|
自給自足都叫生活困苦,咁身光頸靚周身債就叫生活得好嗎
咁樣量度人地去比較既人唔見得生活得比人好囉
musiccisum
|
我去過,可以分享少少

對香港教育有咩睇法 唔知以為in緊學校
musiccisum
|
hebesiu 發表於 18-9-9 22:51
我去過幾次 , 感覺係好現實既地方 , 不過去過都好 , 教識我要現實 d , 同埋令我知道自己既條件原來係咁差 . ...

點解你覺得你自己條件差呀?
_kapo
|
我去過,可以分享少少

哇全部唔識答
佢地條件好好嗎?

hebesiu
|
musiccisum 發表於 18-9-10 19:55
點解你覺得你自己條件差呀?

冇人選我

MM2H
|
我去過,可以分享少少

其實係咪大部分都係做媒?
yurijm
|
MM2H 發表於 18-9-10 20:52
其實係咪大部分都係做媒?

咁又唔係
我幫朋友手果場門檻幾貴
得我一個媒乍
在場9位都係俾真金白銀既參加者
yurijm
|
_kapo 發表於 18-9-10 20:40
哇全部唔識答
佢地條件好好嗎?

經濟條件好好
外表就普通人咁啦
男士頭髮冇咁濃密又係真既
同埋外表比實際年齡成熟
可能平常工作太用腦
crystal媽咪
|
真係冇去過
tttt709394
|
去過,女嘅質素好高,全部斯文OL,男嘅大部分IT、工程、會計,偏內向或者古怪。有兩個男士靚仔健談,後來有聯絡其中一個,佢話佢地係媒。