自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

成日聽到話真係好條件都係媒多,又係既,真係好條件又駛咩自己俾錢去識人,大把人黐埋去啦

珍珠宮

朋友媽咪係單親媽,到5×歲時想搵返個伴,參加比51-60的speed dating, 識到一個就快60的男朋友,好幸福

男爵府

Angel_Rose 發表於 18-9-10 21:49
朋友媽咪係單親媽,到5×歲時想搵返個伴,參加比51-60的speed dating, 識到一個就快60的男朋友,好幸福 ...

原來50+都有speed dating

珍珠宮

wannahappyday 發表於 18-9-10 21:53
原來50+都有speed dating
有,不過少啲,我都係聽朋友媽講先知道有

男爵府

tttt709394 發表於 18-9-10 21:33
去過,女嘅質素好高,全部斯文OL,男嘅大部分IT、工程、會計,偏內向或者古怪。有兩個男士靚仔健談,後來有 ...

咁高質嘅女仕都要去speed dating?
想去試下但自問應該係浪費金錢果隻, 所以放棄

男爵府

Aeiing 發表於 18-9-10 22:23
...

唔知女士有冇媒,但香港地女多男少,多高質女士搵對象都唔奇。

男爵府

Aeiing 發表於 18-9-10 22:23
...

唔知女士有冇媒,但香港地女多男少,多高質女士搵對象都唔奇。

子爵府

tttt709394 發表於 18-9-10 21:33
去過,女嘅質素好高,全部斯文OL,男嘅大部分IT、工程、會計,偏內向或者古怪。有兩個男士靚仔健談,後來有 ...

成日聽人講話女既質素好高 , 我去過多次 , 真係唔覺 , 質素好高應該係指外表好好 , 我每次只會見到 1,2位可以話係好靚 . 其餘只係正正常常 .

公爵府

hebesiu 發表於 18-9-9 22:51
我去過幾次 , 感覺係好現實既地方 , 不過去過都好 , 教識我要現實 d , 同埋令我知道自己既條件原來係咁差 . ...

你意思係無人比電話你? 唔排除好多媒 咁佢地梗唔留需話比你啦⋯⋯

首頁

尾頁

跳至