自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

其實留慢餃 d藥不嬲都好重, 我記得我女被陪月( 有個post 講幕e個個, pm左樓主等係未同一人) 剪襯手指甲含濃, 開左支有類固醇既藥俾我個初生女 , 因為個時唔識 e生俾就搽, 至此冇睇佢了

不過佢有另外一個女e生 除e生 暫時都ok有e德 唔知遲d會唔會變成鄧e生咁

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

咁衰!以後唔好睇佢

大宅

回覆樓主:

我幾年前睇過1次,果次我番到屯門成8點又勁流鼻水,咪去睇,都正常既因為我比錢睇。。之後,嘗試睇另1個醫生,以我所知,佢係間醫務所老細,等到我走左,唔係人多,而係睇完好耐好耐先到下1個

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

謝謝各位JM 提醒, 已用xx 代替全名, 實在太嬲了, 希望各位唔好中招!

住屯門的都知「新刀醫療集團」個大名啦

寶石宮

2023年兔年勳章

brbaby2007 發表於 18-9-10 06:55
無醫德左幾十年啦!

寶石宮

2023年兔年勳章

mamahippo 發表於 18-9-10 13:40
謝謝各位JM 提醒, 已用xx 代替全名, 實在太嬲了, 希望各位唔好中招!

住屯門的都知「新刀醫療集團」個 ...

揸刀剧人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

回覆樓主:

未必係醫生問題,呢d連鎖醫療中心,d藥係普通d,尤其拎醫療卡睇!就算我比錢睇,都係要加錢先有特效藥,所以我寧願去自己排牌既醫生度睇!

首頁

尾頁

跳至