自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

smiletigger 發表於 18-9-12 07:58
幾個男角入面,佢同大妹條線最有火花,兩個都可以好盡,一個用高踭鞋打穿頭,一個就推人落水 :ha ...

是三妹吖!最後三妹是99,真係幾核突,總覺貪錢多過愛情,二妹同賀哲男正常好多

侯爵府

AC117 發表於 18-9-12 08:13

是三妹吖!最後三妹是99,真係幾核突,總覺貪錢多過愛情,二妹同 ...

係喎,蔡係三妹,感覺成日覺得黎姿係最細。咁我相信,錢係關鍵,三妹在落難時,遇到有人保護自己,可能都有感激或依賴,但要談得上愛,都幾難。之前鄧英敏個package唔算差,只係唔夠多錢,都即飛。可想而知,三妹唔係要愛情。

伯爵府

smiletigger 發表於 18-9-12 08:20

係喎,蔡係三妹,感覺成日覺得黎姿係最細。咁我相信, ...

我前段無認真看,可能停留左十年前對這劇麻麻,但近這兩星期等看 昨天鍾嘉欣都做得好衰,三姐妹好勁,關禮傑演繹會唔會有d over 但唔over又唔顯得佢偏激

侯爵府

AC117 發表於 18-9-12 08:28
我前段無認真看,可能停留左十年前對這劇麻麻,但近這兩星期等看 昨天鍾嘉欣都做得好衰,三 ...

我就相反,十幾年前完全無睇過,依家當新劇睇。講真先幾集都幾悶跳過船,都係呢度有人講大妹同長勝,先挑起我興趣追返。
鐘嘉欣一出場我就行開做嘢,佢咁耐以嚟,我只記得常在心果個角色啱佢。有錢女d巴巴閉閉佢唔太handle到,就算晏d皆大歡喜做嚴肅上司都無說服力。把聲最un頂able。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

smiletigger 發表於 18-9-12 08:35
我就相反,十幾年前完全無睇過,依家當新劇睇。講真先幾集都幾悶跳過船,都係呢度有人講大妹同長勝,先挑 ...

一樣! 以前無睇過!
放下自在

水晶宮

hellomicky 發表於 18-9-12 01:20
但陳啟發做到入型入格,爆發戶,關禮傑真係好正,之前日頭既疆又有佢,龐生,好有男人味
...

佢愛嘅表達方法太激烈,其實好恐怖,佢只會對你一個好,又易呷醋,我講個角色,做得好唔好另一回事了

男爵府

she007 發表於 18-9-12 12:27
佢愛嘅表達方法太激烈,其實好恐怖,佢只會對你一個好,又易呷醋,我講個角色,做得好唔好另一回事了
...

係,如果現實生活,分分鐘比佢搞到痴線,乜都關佢事,又跟踪

男爵府

she007 發表於 18-9-12 12:27
...

係,如果現實生活,分分鐘比佢搞到痴線,乜都關佢事,又跟踪

首頁

尾頁

跳至