有冇人知道呢張椅邊度買?

irischowys
|
如題

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
LouBB
|
irischowys 發表於 18-9-10 07:45
如題

幾靚、實用、慳位、想知、留毛、謝謝。
iki
|
如題

我屋企有張粉紅色,响新蒲岡D小傢俱舖買,其實好多傢私舖都有電腦椅賣,我都係睇咗好多大形舖,實惠,ikea,吉之島......全部都大大張,我又唔鐘意棉質,成日都有虱咬,細傢私舖啱用好多
激烈的海狗
|
如題

淘寶嘜都有
irischowys
|
iki 發表於 18-9-10 08:43
我屋企有張粉紅色,响新蒲岡D小傢俱舖買,其實好多傢私舖都有電腦椅賣,我都係睇咗好多大形舖,實惠,ikea ...

Thanks!
twotigers
|
如題

好似好舒服
可愛小肥媽
|
我係實x買過一張黑色嘅,不過有轆
beehoneybee
|
我有張粉紅色,訂造可以選顏色,觀塘工廠區傢私鋪,太耐,唔知還有沒有。
irischowys
|
可愛小肥媽 發表於 18-9-10 08:51
我係實x買過一張黑色嘅,不過有轆

我昨天在實惠見過有轆的,但椅的設計跟這款不同,坐上去時不舒服,因墊的厚度較這張薄。
happymama11
|
如題

偉大的淘寶,有大把呢類椅啦!
tsung
|
happymama11 發表於 18-9-10 09:05

blackberry
|

當年唔識淘,買左2張類似都成3千蚊
Poyau
|

hohoho2013
|
【电脑椅 家用办公小转椅 升降椅学生椅书房书桌写字椅靠背滑轮椅子】http://m.tb.cn/h.35TnMvs 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€wOfsb3CBzaD€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
KTKTKT5
|
如題

從圖中看似seat位不夠深 (坐下來後背至膝頭後面: 大脾坐下去的長度不夠深), 這些椅坐久了就不覺得好坐
Ada2288
|
屋企有張一樣的。係屋村傢俬店買的
love2talk
|
KTKTKT5 發表於 18-9-10 18:48
從圖中看似seat位不夠深 (坐下來後背至膝頭後面: 大脾坐下去的長度不夠深), 這些椅坐久了就不覺得好坐 :qu ...

係,我屋企都有兩張比小朋友做功課

佢地坐就舒服,我地大人坐得耐就真係麻麻

irischowys
|
hohoho2013 發表於 18-9-10 18:34
【电脑椅 家用办公小转椅 升降椅学生椅书房书桌写字椅靠背滑轮椅子】http://m.tb.cn/h.35TnMvs 点击链接, ...

感謝各位jm咁落力幫忙,又有圖又比意見,
唔該晒大家
ivycowcow
|
我全屋乜都淘,就係電腦椅唔會淘。

驚爆炸
icyblueblue
|
淘寶有類似 我都淘過 不過好快爛