自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

yogurtc 發表於 18-9-18 09:16
嘥鬼氣, 中嗰啲報紙,雜誌,$2飲品一d都攞唔到, 間間ok都冇貨

Me too 唯一10號風球嗰日落街就換到報紙

複式洋房

18/9 code

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

以前有玩, 中過free gift, 但次次去711都無貨! 中左都無既
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yogurtc 發表於 18-9-18 09:16
嘥鬼氣, 中嗰啲報紙,雜誌,$2飲品一d都攞唔到, 間間ok都冇貨

咪係!無再玩lu

放下自在

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mingaga 發表於 18-9-18 19:24
請問有冇18/9 QR code?
Thanks

Sorry...遲左
18-9-2018

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

kaki0901 發表於 18-9-18 23:37
Sorry...遲左
18-9-2018

Thanks

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

19-9-2018 QR CODE

男爵府

回覆樓主:

20-9-2018 QR CODE

大宅

開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

中左oto $200, 冇咩好買.....

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

回覆樓主

請問今日有冇QR code 分享?
謝謝

男爵府

mingaga 發表於 18-9-21 11:37
謝謝

今朝諗住上傳,但up唔到
21-9-2018 QR CODE

侯爵府

kaki0901 發表於 18-9-21 11:39
今朝諗住上傳,但up唔到
21-9-2018 QR CODE

感謝。

大宅

畀面勳章

mingaga 發表於 18-9-21 11:37
謝謝
唔駃咁麻煩, 因QR code有效2星期, 即係日日可重用.

侯爵府

fuson6823 發表於 18-9-21 11:52
唔駃咁麻煩, 因QR code有效2星期, 即係日日可重用.

原來是這樣,thanks

男爵府

GAME OVER無運~抽唔到~個個爭1個

首頁

尾頁

跳至