影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

bb2 發表於 18-9-19 11:36
程大叔,笑C我 好帥既大叔

已微轉型 變好型大叔

伯爵府

ggsbb 發表於 18-9-19 11:12

因為電話youku可以投射落屋企大電視到睇嘛

今晚搵仔幫我remote 上大電視看,11 點後只有我同仔在廳

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

AC117 發表於 18-9-19 11:44
今晚搵仔幫我remote 上大電視看,11 點後只有我同仔在廳

超靚架,睇到我唔想出門口返工...唯有快快飛過其他人,集中睇左天佑先

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

ggsbb 發表於 18-9-19 09:42
睇到第4集我姜生都幾順眼,起碼外表和演得也自然,無迫我睇佢戴大眼仔

姜生小表情 ...
睇左1,2集, 幾個主角都唔錯, 小演員都好可愛, 好多感動位, 努力追看

子爵府

WChan 發表於 18-9-19 14:23
睇左1,2集, 幾個主角都唔錯, 小演員都好可愛, 好多感動位, 努力追看

D女仔淡㛇好顺眼,我見TBBD女演員D化㛇鬼咁濃好核突。

水晶宮

vivimere 發表於 18-9-19 15:24
D女仔淡㛇好顺眼,我見TBBD女演員D化㛇鬼咁濃好核突。
鍾意套戲自然清新, TBB 依家好多劇太刻意做作

珍珠宮

係呀

起碼唔覺有太多整容怪樣出現....

第一眼見到小九,覺得佢個樣好普通,但睇落又覺得佢演到好有性格...

姜生都係,個妝唔誇張好自然,自然到連個上唇都黑黑地咁,好有學生模樣....小表情都豐富,可愛女生。

寧信好有氣質,我覺得佢有d似劉CC...

D大叔幫又好有台型,呢套選角唔錯。

珍珠宮

bb2 發表於 18-9-19 11:36
程大叔,笑C我 好帥既大叔

叫佢大叔都ok ar, 姜生人設係20歲,天佑30幾,符合而家d後生女叫大叔既定義

好過夾硬話村長個角色係20幾歲

水晶宮

ggsbb 發表於 18-9-19 15:56
叫佢大叔都ok ar, 姜生人設係20歲,天佑30幾,符合而家d後生女叫大叔既定義
差十幾年, 叫大叔都好正常

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

剛睇完ep1,節奏明快,故事追看性強

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

bb2 發表於 18-9-18 19:15
拍得唔錯,有電影感,三個主角都養眼 姜生涼生細個選角好好

請問係咪日日播?每次播三集 ...

原來你都有追?

翡翠宮

tsung 發表於 18-9-19 16:59
原來你都有追?

追呀 睇最美做左Wallace粉 呢套等左好耐,頸都長 你都啱

珍珠宮

tsung 發表於 18-9-19 16:59
原來你都有追?

你和bb2兩位都係常客啦

大宅

做姜生細路女小演員好可愛,直情想抱佢返屋企

第一次睇姜生做戲都幾自然,同天佑同場幾場戲好好笑,好多近鏡發現村長皮膚仲靓過姜生

涼生個樣成日好似沒瞓醒,講野條脷好似冇放過落嚟,搵個好嘅配音聽得舒服d

珍珠宮

kingwai 發表於 18-9-19 17:33
做姜生細路女小演員好可愛,直情想抱佢返屋企

第一次睇姜生做戲都幾自然,同天佑同場幾場戲好好笑 ...

姜生真係好似無乜點化妝咁...

小姜生超可愛

小涼生選角幾好,有種貴氣,同d村童走埋一齊好明顯係兩種氣質,佢唔屬於呢個世界咁

但奇又奇在,其後涼生在鄉村長大,但衣著依然咁城市人咁,姜生反而會土小小....

仲有涼生口音明顯和姜生不同,可能配音會更好...

用戶要求終止服務

bb2 發表於 18-9-19 17:02
追呀 睇最美做左Wallace粉 呢套等左好耐,頸都長 你都啱
...

最美嘅陸總,暫時喺小哇咁多個角色中我嘅至愛

用戶要求終止服務

ggsbb 發表於 18-9-19 17:25
你和bb2兩位都係常客啦

有小哇新戲,一定捧場

伯爵府

ggsbb 發表於 18-9-19 15:54
係呀

起碼唔覺有太多整容怪樣出現....

第一眼看小九覺得勁唔掂,但好快覺得佢好順眼又有性格

翡翠宮

AC117 發表於 18-9-19 18:26
第一眼看小九覺得勁唔掂,但好快覺得佢好順眼又有性格

但小九個髮型真係好唔掂 角色反而無問題

珍珠宮

bb2 發表於 18-9-19 18:34
但小九個髮型真係好唔掂 角色反而無問題

最好笑係

小九第一次見到小武時,小武係用d牙去整單車

我心諗,咁都得