今晚TVB延禧講皇后......

hellohelloruby
|
自殺

點解咁好既人要受咁多苦
KarenC
|
深宮之中好人難做,都係俾人害多。
MariaTsui
|

我唔想睇皇后死,爾晴很衰。
tpyjasmine
|
hellohelloruby 發表於 18-9-10 10:06
自殺

點解咁好既人要受咁多苦

皇后一死
另一個報仇路又開始了
asa2012
|
佢一路行上樓梯,一路講佢的心路歷程,你就會明白點解佢會走上絕路。
做皇后,反而不是一個善良的人可以勝任的
傻貓貓
|
以前個個想入宮,其實入宮有咩好?唔受寵又好似好無聊困住晒,受寵又驚俾人害俾人妒忌,有仔生又驚生唔出俾人害,生出來又會俾人落毒害死,其實入宮真係仲衰過係出面囉
juniormiu
|

好惨,自己D仔無個可以長大,全部夭折,同埋好似俾爾晴激一激真係會癲,做得皇后但太善良的話遲早實會被人害死
是是但但
|
其實佢一直好大壓力, 正正因為皇后2個字, 俾佐好重枷鎖佢.......
呢D壓力都係迫死佢既原因之一。
而且失去了2個仔, 呢D真係生命中無法承受既痛。
chuballball
|
爾晴勁癲!古代人都咁開放!佢真係去到好盡
phchan
|
皇后真係好慘
jessica0768
|
仲有個純妃
|
回覆 是是但但 的帖子

係3個仔
是是但但
|
hellohelloruby 發表於 18-9-10 11:14
回覆 是是但但 的帖子

係3個仔

係,一個出唔到世。
|
jessica0768 發表於 18-9-10 11:14
仲有個純妃

純妃都唔靚, 成個小丑咁
jessica0768
|
hellohelloruby 發表於 18-9-10 11:18
純妃都唔靚, 成個小丑咁

係,完全唔鍾意佢,我叫佢做奸妃

皇后對佢咁好,佢竟然咁對皇后個bb
hamasaki
|
asa2012 發表於 18-9-10 10:46
佢一路行上樓梯,一路講佢的心路歷程,你就會明白點解佢會走上絕路。
做皇后,反而不是一個善良的人可以勝 ...

另一面睇佢唔夠強做皇后,下下比人算計比人害

|
回覆 jessica0768 的帖子

超變態, 啱啱出世既bb都唔放過, 唔係人嚟
Ho_BB
|
1988cc
|
無追開,想問9歲個仔係咪比人害死㗎?
VCBB小天使
|
asa2012 發表於 18-9-10 10:46
做皇后,反而不是一個善良的人可以勝 ...

同意