你地信唔信邊個星座或生肖同你夾唔夾~~

Ivy124
|

最初我無乜留意星座或生肖哩兩樣野,但自從睇過D節目係講咩星座或生肖同自己最夾或相處得最舒服之後,我再諗下身邊人或好友,又發覺真係喎,我係水瓶座,好多星座大師或書都話水瓶同天瓶最夾,而命理家就話我生肖同龍&鼠最夾又o岩喎,你地信唔信~
bbkq
|
信吖,其實有時識到新朋友,岩傾的,都係同我夾的星座。
mysterious22
|
信架

我身邊既好朋友,同我傾得埋既同事,佢地既星座都同我既星座係夾
tsung
|
某d生肖真喺冇咁夾
JD930    發表於 18-9-11 11:57
力神
|
我都是水瓶,發覺天瓶,天褐最夾
叮妹
|
吾信
c.vieri
|
咁咪得12種人分劃
catb1016
|
信呀!我天秤,同獅子 天蠍座既人永遠唔夾
同水瓶座既好夾
panyeung
|
信,夾嗰D星座,真係無論性別丶背景丶年齡有幾大差距,都易溝通D,唔夾嗰D,有刻意努力過,唔知點解,都硬係…有D接通受阻咁
JD930    發表於 18-9-11 11:58
emimi
|
我想知有冇好污糟嘅處女座
Ol0314
|
emimi 發表於 18-9-10 15:40
我想知有冇好污糟嘅處女座

處女mean 但唔代表乾淨
小曳人
|

我曾經有段時間好鍾意研究星座,日日响學校圖書館磨,但唔係溫書,係睇陳舊嘅星相書!

我係雙子座嘅,雙子嘅人有對靈巧嘅手,鍾意做手作、煮野食,我嘅工作都係同對手有關

朋友呢,我只能夠同男性星座嘅人相處,眾人朋友嘅金牛我都OK,傾到,但都係頂佢地唔住
基本上,傾幾分鐘已經會知係女性定男性星座

至於水瓶座,聰明,有自己一套,我覺得幾難明白,不幸地嫁咗個水瓶座

tester5
|
Ivy124 發表於 18-9-10 12:14
最初我無乜留意星座或生肖哩兩樣野,但自從睇過D節目係講咩星座或生肖同自己最夾或相處得最舒服之後,我再 ...

我全家都係風象星座,包括外家、老公、仔女。我覺得我地一家人相處好夾,舒服,從冇咩大吵大鬧。

Ivy124    發表於 18-9-10 17:19
seaman1982
|
唔信。生肖,唔通果年出世既人都係一樣性恪?星座如事。
我處女座,夠出名係潔癖,挑剔。
但我份人“拿渣"係人都知,超隨便既性格,懶得去挑剔任何野,完全係事不關己果隻。
lojo11
|
信!我嘅生肖同某一個生肖好夾,我身邊最親嘅人(3個)同上司就係同我夾嘅生肖,覺得大家有種引力互相牽引!
龍蝦
|
都信信哋㗎,朋友多數係嗰幾個星座&生肖
rose-mag
|
c.vieri 發表於 18-9-9 23:14
咁咪得12種人分劃

點會呢,星座要最少睇太陽月亮同上升位,咁都已經唔只12種,仲要計完睇下究竟每個位影響佢幾多。生肖一樣,牛年出世都因為年份不同有分金木水火土幾個特性,咁樣計埋都幾十種。

不過我覺得某程度上真係準,好似我同老公個生肖人人都話夾,我地星座又夾到,所以我覺得係大概上準,細節有出入唔出奇。

detox6066
|
最初我無乜留意星座或生肖哩兩樣野,但自從睇過D節目係講咩星座或生肖同自己最夾或相處得最舒服之後,我再 ...

我睇生肖3合同6合,工作上好準喔
BK2002
|
我信...咁啱我人生中最唔妥, 最唔夾嘅4個人(包括家人/朋友/同事)都係同一生肖, 你話邪唔邪?
qqwong
|
阿囡天秤, 同巨蟹男非常唔夾~