美白去斑精華素

Bb14312
|
有冇jm可以推介?
Poyau
|
up
ngwong2
|
Push
SuperChanB
|
我用開 olay 及 FX,但我覺得最明顯係每日食維他命C及B雜,真係全面嘅膚色均勻及白好多
Bb14312
|
SuperChanB 發表於 18-9-11 15:05
我用開 olay 及 FX,但我覺得最明顯係每日食維他命C及B雜,真係全面嘅膚色均勻及白好多
...

你食乜牌子B雜?
jacky1666_hk
|
...

有邊隻vit c 同b 雜好?
tsung
|
...

原來食B雜都得
aaaiqc
|
...

請問咩牌子維他命?
Fishqqma
|
tsung 發表於 18-9-11 21:12
原來食B雜都得

x 2
mariefish
|
tsung 發表於 18-9-11 21:12
原來食B雜都得

tsung
|
mariefish 發表於 18-9-11 21:26

美白
cake05
|
cameo
|
...

兩種vit都食過10年、又停過幾年,近年又食番,對我就完全冇美白功效了!
vit c最大功效都係預防小病為主,呢樣功效係特別明顯,兩種vit都好燥,食得每日預飲2L 水或以上。
cameo
|
Bb14312 發表於 18-9-10 15:15
有冇jm可以推介?

你search吓epionce丫,佢有2款美白,呢個月晚間嗰款做promo平左好多,呢個brand有fb page,你不妨上去望吓。原價$1250,而家好似六折咁上下。

我上季沙灘完黑左好多,早晚用佢,三星期後都幾明顯睇到效果,之後日常就主要用夜間嗰款。質地勁爽易吸,用量少少已夠。
udonnut
|
我淡斑係用bio-oil, 美白就食維他命C, 真係好work
sophialihk
|
Bb14312 發表於 18-9-10 15:15
有冇jm可以推介?

用緊隻維他命C精華2星期, 美白好得, 但斑暫未見淡好多
sophialihk
|
sophialihk 發表於 18-9-15 12:33
用緊隻維他命C精華2星期, 美白好得, 但斑暫未見淡好多

OPC