19年5月預産期嘅準媽媽們。。你地好呀

TravelQueen
|
Hello Hello! 有無5月預産期嘅準媽媽 ?一齊傾下計啦

katung903
|
TravelQueen 發表於 18-9-10 15:40
Hello Hello! 有無5月預産期嘅準媽媽 ?一齊傾下計啦

Hello 有呀有呀 我地5月媽媽有個wtsapp group 你要唔要加入?
mariejudy
|
katung903 發表於 18-9-10 18:22
Hello 有呀有呀 我地5月媽媽有個wtsapp group 你要唔要加入?

我想入group 呀,可以嗎?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)❤️
LilianYan
|
TravelQueen 發表於 18-9-10 15:40

Hi 我都想入group
LilianYan
|

可以加我入group嗎?Thx
peonyjade
|

Hi 我都想入whatsapp group 呀!
katung903
|
Pm 左你地喇
LilianYan
|
katung903 發表於 18-9-10 21:44
Pm 左你地喇

我未有權限私訊 你電話可否pm我加你嗎
HS101
|

Hi 我都想加呀
TravelQueen
|
回覆 katung903 的帖子

好呀!可以PM我嗎?yeah
littleeeee
|
Hiya, 想加
ElbeYeung
|
littleeeee 發表於 18-9-11 10:40
Hiya, 想加

我都想加呀,我5月中呀^^
ElbeYeung
|
ElbeYeung 發表於 18-9-11 12:20
我都想加呀,我5月中呀^^

樓主,唔好意思,
我收你個msg..但我覆唔到,佢話我無權限 我可以點做?thanks
TravelQueen
|
回覆 ElbeYeung 的帖子

直接拎email 聯絡啦
kathylau84
|
katung903 發表於 18-9-10 21:44
Pm 左你地喇

May I join

katiefchen
|

Hi 我都想入whatsapp group 呀!EDD 4May
H.IC
|

我都喺,求入
kalingchan888
|
嘔到好辛苦(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)有冇媽媽好似我咁?水都唔想飲多滴
TravelQueen
|
kalingchan888 發表於 18-9-11 23:02
嘔到好辛苦(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)有冇媽媽好似我咁?水都唔想飲多滴

我都係,24小時反胃,空肚都想嘔!夜晚最辛苦咩都食唔到,朝早仲可以飲到奶同煎隻蛋食
kalingchan888
|
TravelQueen 發表於 18-9-12 05:31
我都係,24小時反胃,空肚都想嘔!夜晚最辛苦咩都食唔到,朝早仲可以飲到奶同煎隻蛋食
...

係吖(emoji)無食野都想嘔!我係朝早嚴重d~係公司完全集中唔到精神做野