你地會唔會試上門美容/按摩?

lovelovebbchu
|

因為要湊仔唔得閒去美容院,但又想搵人做Facial,我個朋友會叫人上門幫佢做facial/按摩,大家點睇?

一人一句
|
lovelovebbchu 發表於 18-9-10 15:57
因為要湊仔唔得閒去美容院,但又想搵人做Facial,我個朋友會叫人上門幫佢做facial/按摩,大家點睇?

...

個人啦!我會怕危險。。始終陌生人。
JD930
|
lovelovebbchu 發表於 18-9-10 15:57

...

如果信譽良好或者熟人介紹應該比較好
tsung
|
JD930 發表於 18-9-10 18:01
如果信譽良好或者熟人介紹應該比較好

認同,熟人介紹安心d
mandy952
|

...

但都冇床冇機,效果差好遠,如果按摩又唔同講法,一張床攪掂
Poyau
|
tsung 發表於 18-9-10 18:03
認同,熟人介紹安心d

minna-no
|
屋企又細又多人,不可能
teambuilder
|
上門美容按摩鐘點補習樣樣都試過,同搵師傅上屋企整野一樣,你信得過就冇問題,信唔過嘅去鋪頭一樣危險,尤其是美容院。
silvia2006
|
我本身都係上門幫人按摩同facial 我唔覺得有咩問題 講真唔係熟客朋友介紹 我仲驚過你
kc_01k
|

...

唔會,唔鐘意陌生人黎我屋企,而且做緊按摩facial 時都會突然瞓著,真係比人劏咗都唔知。仲有,如果美容,除非只係啲清潔之類,否則佢點有機幫我做,無理由抬啲機出入掛。