這樣對梁詠琪太hurt吧!

clp123
|
無聊睇番d舊片,原來個時會讀票數出黎!對梁詠琪太hurt了吧!

https://youtu.be/8IHyGPEUSPQ

Ps. 王菲贏晒
bosch
|
我又唔得好hurt,入得娛圈就係咁,佢唔硬淨亦唔可以做呢行咁耐,佢去到四強已經好好。
JD930
|
bosch 發表於 18-9-10 17:52
我又唔得好hurt,入得娛圈就係咁,佢唔硬淨亦唔可以做呢行咁耐,佢去到四強已經好好。
...

都係
tsung
|
王菲勝出實至名歸
esmehouse    發表於 18-9-10 19:40
alicemic
|
雖然我唔欣賞王菲, 但gg同佢比就抵輸啦! 淨係聲底都比下去
Cowboy100
|
叱咤好似一直都有讀票數,不只GG。而家唔知玩法,好多年無留意。
stkyo
|
有幾hurt?佢咁嘅質素都做到歌手算係咁
bosch    發表於 18-9-11 01:43
cissie    發表於 18-9-10 20:58
clp123
|
stkyo 發表於 18-9-10 20:55

個個票站都得雙位數
終極熊貓
|
clp123 發表於 18-9-10 17:35
無聊睇番d舊片,原來個時會讀票數出黎!對梁詠琪太hurt了吧!

https://youtu.be/8IHyGPEUSPQ

依家好似都會,起碼最歌會
最男最女唔記得lu~
藍寶石公主
|
以前既叱咤真係好好睇
mameme
|
讀票都有人話假話內定,點都好過唔讀啦
ellako99
|

florapang0426
|
佢應該為有機會成為王菲對手而感到自豪就真
missbabydior
|

認同
Poyau
|
tsung 發表於 18-9-10 18:02
王菲勝出實至名歸

Udea
|
入到五強當贏左啦
szeszes
|
叱吒一向都係 讀票數,入得娛樂圈就習慣左入面既遊戲
Cc2017cc
|

係啦,其實我覺得佢唱歌做戲同個樣都
mariefish
|

奇蹟
usbaby
|
入得呢行就一早知道遊戲玩法無話 hurt 唔 hurt,佢有份入圍都開心到掩住半邊咀笑。