759 買夾麵包芝士特價$80/2包

JaniceChingTang
|
卡夫芝士特惠裝$56/1包,24片係超市賣緊,昨日係759賣$80/2包,即入!

要買既媽媽就係時候入貨。

我仲試咗佢哋既泰國米,見77折!
嘉豬媽媽
|
JaniceChingTang 發表於 18-9-10 23:07
卡夫芝士特惠裝$56/1包,24片係超市賣緊,昨日係759賣$80/2包,即入!

要買既媽媽就係時候入貨。

芝士,吉之島周3,15元一包
JaniceChingTang
|
嘉豬媽媽 發表於 18-9-10 23:17

係咩?嚟緊呢個星期?但我入咗4包啦⋯⋯
嘉豬媽媽
|
JaniceChingTang 發表於 18-9-10 23:23
係咩?嚟緊呢個星期?但我入咗4包啦⋯⋯

個個星期三都有, 笑牛牌或 安佳芝士
wcpcelia    發表於 18-9-11 10:42
Candy_CHUNG_LAU
|
嘉豬媽媽 發表於 18-9-10 23:24
個個星期三都有, 笑牛牌或 安佳芝士

卡夫貴D?

btw, 今日見到759做88折咋

Poyau
|
謝謝分享
tsung
|

jannlly
|
嘉豬媽媽 發表於 18-9-10 23:17

都冇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jannlly
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-9-10 23:26
卡夫貴D?

樓主係講24片裝芝士。

唔係12片/10片
Candy_CHUNG_LAU
|
jannlly 發表於 18-9-11 23:29

樓主係講24片裝芝士。

我知呀

除返4

12片都要20蚊喎
而樓上有人報料AEON 其他牌子賣$15 (唔知10定12片喇)
嘉豬媽媽
|
jannlly 發表於 18-9-11 23:25
都冇

aeon poster係唔會show曬特價野出里,我個個星期三都去咁制,
喜喜天使
|
卡夫呢個價抵呀,
daisyma008
|
嘉豬媽媽 發表於 18-9-11 23:44
aeon poster係唔會show曬特價野出里,我個個星期三都去咁制,

次次見到星期三真係比平時平好多,但又真係超過多人,見到想買,但排隊長到舞龍咁呀!其實邊間會比較少啲人呢?
嘉豬媽媽
|
daisyma008 發表於 18-9-12 08:11
次次見到星期三真係比平時平好多,但又真係超過多人,見到想買,但排隊長到舞龍咁呀!其實邊間會比較少啲人呢 ...

我去開荃灣,周3真係好抵買,其他分店唔清楚,上星期去完,唔知關唔關剛開學事,超多人,所以今日唔去了,因小朋友返半日,好趕,等返全日先再去,,,