煎PAN和單文柔婚紗相

mickeyeva
|
我覺得煎PAN戴番個眼鏡影呢輯緍紗相會好睇啲, 恭喜晒, 好SWEET

41歲藝人陳展鵬宣布將與年輕13年的單文柔(Phoebe)結婚,Phoebe接受《東網》訪問,大爆展鵬先後求過兩次婚,第一次是用紙戒指,Phoebe當時派檸檬Say No,但其實已甜在心,Phoebe說:「有次喺香港,佢趁我瞓覺時,用一隻自己摺嘅心形紙戒指戴喺我隻手度,我醒咗先發現,我就問佢咁叫求婚?當時佢問我肯唔肯,始終我係女仔,想要一個畫面,我話唔答應,但其實好開心,佢記得我鍾意手工藝,或者花心思嘅嘢,佢話想趁呢次機會做啲嘢送畀我,話要買戒指唔難,但想花啲心思,到之後喺英國,佢搵咗條街有巴士,就跪低求婚,我一直好期待呢個畫面,好感動,佢肯當住咁多人跪低。(十月結婚,依家心情點?)好興奮、緊張,好多嘢要準備,十月中會去簽字、同屋企人食飯,我哋都希望低調,有一個屬於自己嘅美好回憶,好多細節仲安排緊。」

問到是否雙喜臨門?她與未婚夫明顯夾了口供,互相呼應地笑言:「唔係,但我都想三喜臨門,好多嘢隨緣。」她直言沒想過自己如此早結婚,但最終被對方真誠打動,所以決定下月結婚。

cindy618
|
影得個女嘅靚咗
AGa1111
|
陳真係撇唔甩陣東莞夜場除
sarali
|
女的塊面瘦了好多
DebuPegg
|
個女既,影得好靚
chengcheung
|
個女仔個樣好sweet,又幾有福氣
kcpak
|
恭喜~睇得出煎PAN好愛佢
Poyau
|

口水包包
|
好似9姑娘
HoshiSora
|
mickeyeva 發表於 18-9-10 23:22
我覺得煎PAN戴番個眼鏡影呢輯緍紗相會好睇啲, 恭喜晒, 好SWEET

兩個都很俊美!很幸福
mariefish
|

cindy618
|
sarali 發表於 18-9-10 23:33
女的塊面瘦了好多

睇訪問,依舊麻麻地
秋天與楓葉
|

單文柔身材好正
clairebbb