孕後期既胎動有幾痛?

luv_miyuko
|
而家35週,以前胎動頂多唔係咁舒服,最近胎動起上黎頂到某d 位真係痛到入心,成條尾龍骨尺晒,隻腳又頂我雞心位 係咪得我係咁?
purplerain0348
|
luv_miyuko 發表於 18-9-11 01:41
而家35週,以前胎動頂多唔係咁舒服,最近胎動起上黎頂到某d 位真係痛到入心,成條尾龍骨尺晒,隻腳又頂我雞 ...

撩下面就會有啲吉吉地痛,頂上黎我又唔覺得痛,不過有時會間唔中好似頂住我啲肋骨,不過都係唔覺得痛,但唔多舒服囉
kmomok
|
而家35週,以前胎動頂多唔係咁舒服,最近胎動起上黎頂到某d 位真係痛到入心,成條尾龍骨尺晒,隻腳又頂我雞 ...

踢中左某啲位會痛架,不過又未至於痛入心
可能人人唔同
luv_miyuko
|
原來真係得我係咁
pigpiglamlam
|
又未試過頂到好痛,應該係人人唔同
芷柔
|

我有尾龍骨痛呀,不過我得19w ,醫生話佢頭壓住我尾龍骨所以痛
猫物語
|
31w 最痛係bb唔知搵咩部位刮我肚
tung_3bi
|
我又唔覺得係痛, 只係有少少野係入面UN出黎咁啦
agneau
|
luv_miyuko 發表於 18-9-10 09:41

我個係頂心頂肺,尤其食完晚飯,呢幾日隻腳都有少少痛,佢隻腳仲時日頂住我右邊胸骨下方位

luv_miyuko
|
agneau 發表於 18-9-11 18:44

我個係頂心頂肺,尤其食完晚飯,呢幾日隻腳都有少少 ...

我今日再觀察下都仲係好頂 又話後期落盆會冇咁頂,唔知幾時落盆。
Chingyeeyeee
|

會撩下面撩到唔舒服,同埋踢肋骨位踢到會有啲痛
RubyYu07
|
有時感覺到刮我肚皮,真係痛吖
RubyYu07
|
luv_miyuko 發表於 18-9-11 19:37
我今日再觀察下都仲係好頂 又話後期落盆會冇咁頂,唔知幾時落盆。
...

我等到臨生前幾日先至落盆
floflofloching
|
RubyYu07 發表於 18-9-11 22:49
我等到臨生前幾日先至落盆

我都落左又已經due day ,但仍然冇動靜,玩野。現在我下面好痛成日頂住呀
Ballz
|
我上胎陀大仔時,佢patpat 頂住我肋骨。一透氣就勁痛。要不停咁掃佢等佢轉位先好d.
agneau
|
luv_miyuko 發表於 18-9-11 03:37
...

唉,我都等緊,好辛苦
hamsterma
|

我就成日比B踢膀胱,超級唔舒服
RubyYu07
|
floflofloching 發表於 18-9-11 23:28
我都落左又已經due day ,但仍然冇動靜,玩野。現在我下面好痛成日頂住呀

我諗應該bb差唔多準備出來啦
RubyYu07
|
猫物語 發表於 18-9-11 16:38
31w 最痛係bb唔知搵咩部位刮我肚

我諗應該係手踭,或者係腳,經常都刮到我好痛
bchuma
|

我覺得胎動唔痛嘠。