50蚊 飯

翻工
|
美心50蚊個飯,得三夠牛腩和三件薯仔

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大將軍
|
碟飯就大
pbpk03845784
|
翻工 發表於 18-9-11 12:24
美心50蚊個飯,得三夠牛腩和三件薯仔

覺得唔理想就下次唔光顧囉唯有。。。
tsung
|
汁多過餸
翻工
|
大將軍 發表於 18-9-11 12:36
碟飯就大

撈汁吃飯飽了
大將軍
|
翻工 發表於 18-9-11 12:56
撈汁吃飯飽了

仲唔包飲品?
翻工
|
大將軍 發表於 18-9-11 12:56
仲唔包飲品?

野飲要另加6蚊,我無加啊
大將軍
|
翻工 發表於 18-9-11 12:58
野飲要另加6蚊,我無加啊

好貴喎
吹吹水
|
大x樂同大快x都係差不多,茶餐單叫個,咸魚雞粒炒飯都要5x都係唔包飯品。
ookaren
|
而家乜都貴,都無計...
無話可說
|
快餐店衰過茶餐廳
991129    發表於 18-9-11 13:59
picky1214
|
好貴
she007
|
吹吹水 發表於 18-9-11 13:01
大x樂同大快x都係差不多,茶餐單叫個,咸魚雞粒炒飯都要5x都係唔包飯品。
...

下?乜禁貴? 其實呢類飯茶餐廳仲好食d
吹吹水
|
she007 發表於 18-9-11 13:21
下?乜禁貴? 其實呢類飯茶餐廳仲好食d

一dd,好多茶記都偷工減料, 粟米斑塊飯班腩都係得細細嚿兩塊, 豬頸肉炒烏冬豬頸肉少得可憐。
新秦先生
|
睇下幾多人食啦,有時我一個人食,或者晏食早餐都夠飽既. 我曾經都撫心自問,你比50蚊我自己煮又得唔得?唔得囉.
tansyneko
|
依家係咁上下
she007
|
吹吹水 發表於 18-9-11 13:28
一dd,好多茶記都偷工減料, 粟米斑塊飯班腩都係得細細嚿兩塊, 豬頸肉炒烏冬豬頸肉少得可憐。
...

俾得50當然搵間似樣的,50相信包埋飲品啦,我屋企附近仲有38蚊包飲,每日8款選擇。
she007
|
不過我記得快餐店咖喱飯係貴d嘅
吹吹水
|
she007 發表於 18-9-11 13:39
俾得50當然搵間似樣的,50相信包埋飲品啦,我屋企附近仲有38蚊包飲,每日8款選擇。
...

午餐同常餐都要$47~5x就包熱飲,我住果邊雲吞麵都$43要撈$51包熱飲。
Poyau
|