北區新手媽媽

Syinw
|
第一次做媽媽,咩都唔識,北區朋友大家交流下
花花媽咪
|
Syinw 發表於 18-9-11 12:55

Hello 我住粉嶺架 我都係第一次做媽媽 不過我個女就黎11個月大
QQlover
|
新手媽媽,新來報到,多多指教(emoji)(emoji)
Syinw
|
花花媽咪 發表於 18-9-11 15:22
Hello 我住粉嶺架 我都係第一次做媽媽 不過我個女就黎11個月大

我個仲未出世(emoji)
花花媽咪
|
Syinw 發表於 18-9-12 19:10
我個仲未出世(emoji)

幾多個月呀?
Syinw
|
花花媽咪 發表於 18-9-12 20:11
幾多個月呀?

4個幾啦(emoji)
珊媽媽
|
Syinw 發表於 18-9-13 14:37
4個幾啦(emoji)

有無去照結構?
Syinw
|
珊媽媽 發表於 18-9-13 16:36
有無去照結構?

約左下個月啦,但我一d都未見肚(emoji)
珊媽媽
|
Syinw 發表於 18-9-14 16:09
約左下個月啦,但我一d都未見肚(emoji)

我個時比較多肉啲三個月左右就開始見肚
頭個幾個月係好重要 係個Bb身體構造形成 既時候 要食多啲 比多啲營養個bb先得
VwingLee
|

你好,留電話互相交流
VwingLee
|
我係2月份威記媽媽,我電話93164858
Syinw
|
VwingLee 發表於 18-9-19 19:30
我係2月份威記媽媽,我電話93164858

我加你入我地group啊?你入嗎?
VwingLee
|
Syinw 發表於 18-9-19 22:18
我加你入我地group啊?你入嗎?

好啊
CandiLaw
|
hello,我住粉嶺吖,都係第一胎,仔仔剛滿月
Tracykian
|

Hihi~我都係粉嶺新手媽媽! 囝囝8個月大 喇
yddi
|
Hello, 我都係粉嶺新手媽媽,BB已經5個半月啦~
珊媽媽
|
我囡囡就快一歲 我開左個北區group有媽媽有興趣加入嗎?
Syinw
|
珊媽媽 發表於 18-10-10 09:47

我仔仔仲未出世啊,歡迎嗎?
Ka_wing0909
|
珊媽媽 發表於 18-10-10 09:47

我bb 10個月,可join ma?
ChuBChai
|
係咪有粉嶺谷呀?可加我嗎