蟲草膠囊邊隻性價比高

jennyyann
|
仔仔鼻敏感嚴重,聽人講蟲草有效,但價錢太貴,想搵蟲草膠囊試下先,想問邊隻抵食?謝謝
Poyau
|
up
快樂一世
|
jennyyann 發表於 18-9-11 14:54
仔仔鼻敏感嚴重,聽人講蟲草有效,但價錢太貴,想搵蟲草膠囊試下先,想問邊隻抵食?謝謝 ...

蟲草cs4,未食晒一樽已見效果
cbeyond
|
中醫講過食虫草膠囊效果差好遠。
食過野生虫草膠囊 vs cs4, cs4係差好多
coobo
|
仔仔鼻敏感嚴重,聽人講蟲草有效,但價錢太貴,想搵蟲草膠囊試下先,想問邊隻抵食?謝謝 ...

我知道蟲草係 對氣管同埋肺部好啲 但係鼻敏感 ,我見我朋友個仔係食靈芝丸, 因為靈芝可以抗敏感,而且靈芝可以提高免疫力, 唔會 咁 容易病, 亦都唔會咁容易引發啲敏感出現
IloveJJ
|

市面上幾款我仔都食過,邊隻大特價就買邊隻,郭晉安嗰隻最常減,食咗一個冬天明顯抵抗力強咗。
food1331
|
我覺得膠囊都唔平lol
rabbit63iii
|
我自己都係鼻敏感食緊cs4,效果幾好,但多數係趁出位價先大手入貨
Georgette
|
iherb $69.61

Check out this product I found on iHerb.com. http://hk.iherb.com/pr/MRM-Cordyceps-CS-4-Strain-60-Vegan-Capsules/4670?rcode=JPN936
菲比108
|
coobo 發表於 18-9-12 00:01
我知道蟲草係 對氣管同埋肺部好啲 但係鼻敏感 ,我見我朋友個仔係食靈芝丸, 因為靈芝可以抗敏感,而且靈 ...

請問邊隻牌子靈芝丸呀
coobo
|
菲比108 發表於 18-9-12 18:42
請問邊隻牌子靈芝丸呀

Nu Skin 如果你有興趣我可以再畀多啲資料你 參考
菲比108
|

唔駛喇...唔該
AndreaYYip
|

CX4, 早兩日見到好似做緊買3送1?!
jennyyann
|
快樂一世 發表於 18-9-11 20:39
蟲草cs4,未食晒一樽已見效果

係?! 咁係點樣改善法??
jennyyann
|
cbeyond 發表於 18-9-11 20:51
中醫講過食虫草膠囊效果差好遠。
食過野生虫草膠囊 vs cs4, cs4係差好多

我都知一條條果d係好d, 不過一來果d真係好貴, 又唔知有冇用, 所以想買d抵食d既比佢試試先
jennyyann
|
AndreaYYip發表於 18-9-13 14:27
CX4, 早兩日見到好似做緊買3送1?!

thanks!!搵日去睇睇先
sunnygirl
|
rabbit63iii 發表於 18-9-12 17:27
我自己都係鼻敏感食緊cs4,效果幾好,但多數係趁出位價先大手入貨

呢隻我食過冇效
快樂一世
|
jennyyann 發表於 18-9-13 17:12
係?! 咁係點樣改善法??

平時早上一起床,鼻水就開始流,之後食咗大半樽已好轉,冇流喇
cbeyond
|
jennyyann 發表於 18-9-13 17:14
我都知一條條果d係好d, 不過一來果d真係好貴, 又唔知有冇用, 所以想買d抵食d既比佢試試先
...

膠囊家人以前都食過, 係野生個隻虫草。
先個幾年, 仲會係工展會買到, 現在應該無了。
之後食過CS4, 家人話差好多, 食完就無再買了。
當當豬
|
rabbit63iii 發表於 18-9-12 17:27

X2!!平時都係等出位價