使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

睇得好辛苦呀!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 7周年華麗國民 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 魅力王子 魅力公主 遊學勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 月餅勳章 2016畫展勳章

靚靚C9 發表於 18-9-11 22:46
睇得好辛苦呀!
您好,BK APP 可以按「我的」再按「設置」,有大 / 中 /小 字號可以選擇

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

王國執事 發表於 18-9-12 10:52
您好,BK APP 可以按「我的」再按「設置」,有大 / 中 /小 字號可以選擇

但較完之後,只係貼的內文字大了,每個論壇首頁字字仍然很細,仲有冇得較?

大宅

bonbon123 發表於 18-9-14 22:05
但較完之後,只係貼的內文字大了,每個論壇首頁字字仍然很細,仲有冇得較?
...

我都係,好細,好難睇

複式洋房

較返大?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

haileypinki 發表於 18-10-18 00:12
我都係,好細,好難睇

你好,請問是否主題標題的字體變細了,謝謝 !

大宅

特派員 發表於 18-10-18 10:35
你好,請問是否主題標題的字體變細了,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至