已買

已買
Ashleycorina
|
[email protected] 發表於 18-9-12 09:04
想整d簡單小食早餐比小朋友,vitantonio 部窩夫機同Bruno 果部機,邊部比較值得買?
...

你會整乜早餐?我自己覺得Bruno好好用,我整煎蛋炒雜菜咁好快。都有整其他小食
hellohellojenny
|
我用v仔
|
Ashleycorina 發表於 18-9-12 09:08
你會整乜早餐?我自己覺得Bruno好好用,我整煎蛋炒雜菜咁好快。都有整其他小食
...

我都未諗到兩部分別,v仔好似可以整細細個的東西拿全返學食,bruno又好似可以整一d米漢堡之類比我果偏食小朋友。兩部都成千又冇理由買晒兩部
|
hellohellojenny 發表於 18-9-12 09:16
我用v仔

V仔除左整要用麪粉的東西仲可以整咩?
Ashleycorina
|
[email protected] 發表於 18-9-12 13:53
我都未諗到兩部分別,v仔好似可以整細細個的東西拿全返學食,bruno又好似可以整一d米漢堡之類比我果偏食小 ...

Vitantonio 你想買邊部?
Bruno 是hot plate? 佢有個做小丸子的,細細格好好用。我個超偏食女就好鍾意,可以整homemade 燒賣,meatball ,mini burger ...
V做waffle 部我都有,但做過一排donut/ waffle我就好少用,借左俾人。睇下你整乜多。
milkteabb
|

兩部唔同用途wo~ V仔有好多盤可以配, 整下窩夫、Donut、魚仔燒比小朋友,真係好好食而且好方便。而bruno除左整下米漢堡或章魚燒比小朋友外,其實仲可以比大人平日用黎打邊爐、蒸海鮮、燒肉... 兩樣產品都勁好用!
Poyau
|
B
Ryanma
|
我都係B
hellohellojenny
|
[email protected] 發表於 18-9-12 13:53
V仔除左整要用麪粉的東西仲可以整咩?

蛋糕仔、撻、窩夫、脆餅、飛碟、冬甩、章魚燒、煎餃子、煎蛋....用途都好多