超颱山竹的未來

水草
|

amazing
|
leungszeon 發表於 18-9-12 11:18
我見好多網友都膽心山竹未來的動向,但蚊媽及其朋友不一定有空回覆各位,我見今日公司有空就說說吧。

路徑 ...

Thank you very much
rolandbb
|
多謝樓主
yblehs
|
好像上了一堂地理課:mother:
leungszeon
|
Jnam 發表於 18-9-12 12:18
咁星期五係唔係多數一早會掛三號?

P.S.我仔都係幼稚園

星期五無咁快,星期六才開始進入香港800公里範圍內。
Poyau
|
leungszeon 發表於 18-9-12 12:12
行慢D有機會,繞個圈就沒乜可能啦

上次嗰個打咗個8字 登陸又回馬
biancaho7
|
leungszeon 發表於 18-9-12 11:27
打字打得咁辛苦,希望大家多多比面等我多些積分住大屋...

謝謝
南南自語
|
謝謝
楹嵐
|
我見好多網友都膽心山竹未來的動向,但蚊媽及其朋友不一定有空回覆各位,我見今日公司有空就說說吧。

路徑 ...

謝謝分析分享!打甘多字辛苦了
leungszeon
|
Poyau 發表於 18-9-12 12:25
上次嗰個打咗個8字 登陸又回馬

那是因為有另一個風影響
tttt709394
|
謝謝分析!
好奇一問,山竹點樣行可以對港澳台居民威脅最少呢?
我要快樂
|
Jasmine-4711 發表於 18-9-12 11:45
多谢樓主收集多個天文台網站的同預測,但遊完花園,都未知山竹會打到3号定10号。

结論,周三至周日可以 ...

天氣時刻變動,邊有得講實,個風而家仲未過菲律賓,大把變數啦
redredcheung
|
請問8號會係大概咪時間掛呢?15号晚or16号早上?or其他時間?唔該晒
嘉德莉澳
|
謝謝
cherrypepper
|
thx for the info!!
bellobello
|
thank you
sugarcheung
|
我想知樓主預計
星期六會全日3號風球嗎?
|

路徑 ...

超級多謝
我要快樂
|
多謝你咁有心機打咁多字
我都有睇香港地下天文台FB,不過太深奧睇唔明,你用字較淺白易明
大B_mama_小B
|
thx