請問CX點改機位?

廷廷媽
|
電話冇人聽, FB冇覆, 請問可以點做呀?
milkmilk2
|
試下打英文hotline,快好多
Mrs.YeungMeh
|
樓主係咪原訂16/17回程?我頭先在機場CX櫃檯改機票,職員話佢地server好busy,佢地內部都call唔到。
aga219
|
回覆 Mrs.YeungMeh 的帖子

上網可以改到, 不收費, 今早改了, 你也試試
caryfox
|
廷廷媽 發表於 18-9-12 11:25
電話冇人聽, FB冇覆, 請問可以點做呀?
上國泰航空網頁改。

我昨晚先改了日期,順便劃機位。
Poyau
|
aga219 發表於 18-9-12 11:58

上網改方便
tsung
|
aga219 發表於 18-9-12 11:58

amour
|
樓主要留意一點。
如果你張機票係 through agent 買既( 永安, expedia, ctrip 等等)
都要打返去你既 agent 叫佢幫你搞
廷廷媽
|
amour 發表於 18-9-12 12:53
樓主要留意一點。
如果你張機票係 through agent 買既( 永安, expedia, ctrip 等等)
都要打返去你既 age ...
打左去CTRIP了, 唔該各位....
JD930
|
廷廷媽 發表於 18-9-12 12:55

咁就好了
choiyan05
|
上網改,好快搞掂
電話唔會打得通
Poyau
|
廷廷媽 發表於 18-9-12 12:55

文文送
|
電話,預要響好耐先有人聽。上次打風,夜晚十一點幾我都要等左半個鐘先有職員接聽