原來瑜伽 靚女coffee 對眼斗雞都算嚴重

tell-me-y
|

剛剛睇過片, 發現斗雞情況幾嚴重。
雖然立下眼睇算係靚靚地, body shape 就更無敵啦。

可見人真的無完美。

見過真人, 都算係矮的, looks sweet sweet

alicialee1210
|
所以講靚唔算靚,但身形好fit,
皮膚又靚,都已經好正
Yukyuk
|
tell-me-y 發表於 18-9-12 11:26
雖然立下眼睇算係靚靚地, body shape 就更無敵啦。

影響到你?
tell-me-y
|
Yukyuk 發表於 18-9-12 11:29
影響到你?

影響唔到我, 純粹8, 所以咪大大隻字寫諸事8掛下囉, 都影響到你?
tell-me-y
|
alicialee1210 發表於 18-9-12 11:28
所以講靚唔算靚,但身形好fit,
皮膚又靚,都已經好正

個樣算好甜, 中上之姿
PINK2007
|

斗雞得黎都靚,估唔到gathering事件令佢知明度高左!
Yukyuk
|
tell-me-y 發表於 18-9-12 11:39
影響唔到我, 純粹8, 所以咪大大隻字寫諸事8掛下囉, 都影響到你?

我覺得你咁樣大字標題寫別人(雞毛蒜皮嘅事)。

好負面!

不值得效法!
tell-me-y
|
PINK2007 發表於 18-9-12 11:41
斗雞得黎都靚,估唔到gathering事件令佢知明度高左!

無錯, 事件反而對佢有好影響, 真的是萬中無一, 有運行。
tell-me-y
|
Yukyuk 發表於 18-9-12 11:42

好負面!

明白你所講的重點了
tell-me-y
|
Yukyuk 發表於 18-9-12 11:42

好負面!

有睇過你其他文章留言, 知道你無惡意, 已經改左標題。其實此post 我都係無惡意,只不過有覺得少許可惜, 佢咁靚女。
suetfunglui
|
tell-me-y 發表於 18-9-12 11:51
有睇過你其他文章留言, 知道你無惡意, 已經改左標題。其實此post 我都係無惡意,只不過有覺得少許可惜, ...

人無完美麻,所以話上帝好公平的,好靚的但平胸,有樣有身材的但餓公喉自己搵明星對號入座
PINK2007
|
tell-me-y 發表於 18-9-12 11:43

依家時代唔同左,比人抽過水蝕底左,一樣可以駕得好好!
漱口水
|

波地後天加的,鼻都有調,但整體好得
tell-me-y
|
suetfunglui 發表於 18-9-12 11:54
人無完美麻,所以話上帝好公平的,好靚的但平胸,有樣有身材的但餓公喉自己搵明星對號入座
...

你最醒唔開名
tell-me-y
|
漱口水 發表於 18-9-12 11:58
波地後天加的,鼻都有調,但整體好得

整過的我唔欣賞, no no
suetfunglui
|
tell-me-y 發表於 18-9-12 11:59
你最醒唔開名

我好怕被公審,我會好在意!中過幾次招,留言會好審慎
tell-me-y
|
suetfunglui 發表於 18-9-12 12:00

你咪話呀, 被公審真係可以幫助提升自身EQ 架。
呢度d 人係聖人
最叻係小事化大
tell-me-y
|
suetfunglui 發表於 18-9-12 12:00

仲有呀, 唔單止係公審, 仲有攻擊繼而被圍毆添, 直至你體無完膚為止
Poyau
|
tell-me-y 發表於 18-9-12 12:06
仲有呀, 唔單止係公審, 仲有攻擊繼而被圍毆添, 直至你體無完膚為止
...

EQ高 頂咗廿幾版
吹吹水
|
tell-me-y 發表於 18-9-12 11:43

都要佢本身有本事先得。
但其實對佢當然有影響,1提殘廁邊個唔笑佢,個男立即飛佢,仲要1個人面對家人同傳媒先最慘。
但有人話係記者專登做佢。