兒童漆揀邊隻好呢?

maggielhy
|
煩緊裝修, 同老公傾好左, 我地新屋用兒童漆, 預係娘家坐完月入伙就剛剛好~~不過依家煩緊兒童漆揀邊隻, 價錢講真又差唔多, 有無媽媽幫手可以俾下意見?
clariceyy
|
我油左立記...係媽媽會有人油左跟住推薦嘅
duckchicBu
|
之前有冇用開邊個牌子? 跟返自己啱心水個隻牌子啦
hedhed
|
正常宜家多數揀小王子架麻,唔係咩?可化甲酫
Poyau
|
hedhed 發表於 18-9-13 18:37
正常宜家多數揀小王子架麻,唔係咩?可化甲酫

可以化甲醛幾好
rabbit63iii
|
出名個2隻我都有朋友用, 咁係小王子多人用d
tamt
|
我上年裝修用小王子,真係冇味
annieip520
|
小王子漆+1...我家姐用左, 抗污都幾得, 所以jm都可以考慮考慮
mimi005
|
立邦兒童柒,但個油油師夫話冇用,一樣有甲醛,但可能少dd,但又賣貴 d, 是商人技兩 wor , 不過他説我是用家,我自己覺得好d咪用佢 law , 佢都系一樣咁油
小平媽媽
|
立邦兒童漆,我全屋用,油完第2日用甲醛機check無咩甲醛。
留意師傅用嘅底油及開希果啲野,都會增加甲醛數值
wcpcelia    發表於 18-9-15 18:34
binbin仔
|
小平媽媽 發表於 18-9-14 17:42
立邦兒童漆,我全屋用,油完第2日用甲醛機check無咩甲醛。
留意師傅用嘅底油及開希果啲野,都會增加甲醛數 ...

請問甲醛機喺邊買?
hedhed
|
點解呢個post咁多人被禁言嘅?
binbin仔
|
hedhed 發表於 18-9-14 22:39
點解呢個post咁多人被禁言嘅?

可以有人賣廣告
小平媽媽
|
binbin仔 發表於 18-9-14 22:14
請問甲醛機喺邊買?

我是旦淘1隻,唔敢淘太平嘅,呢隻唔係幾好用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
B__B
|
maggielhy 發表於 18-9-12 12:46
煩緊裝修, 同老公傾好左, 我地新屋用兒童漆, 預係娘家坐完月入伙就剛剛好~~不過依家煩緊兒童漆揀邊隻, 價錢 ...

我上幾個月搬,買小王子,但睇啱色要早啲睇,有時要訂貨
|
maggielhy 發表於 18-9-12 12:46
煩緊裝修, 同老公傾好左, 我地新屋用兒童漆, 預係娘家坐完月入伙就剛剛好~~不過依家煩緊兒童漆揀邊隻, 價錢 ...

想知
Happyhappylive
|
立邦小皇子
hedhed
|
小平媽媽 發表於 18-9-17 22:45
我是旦淘1隻,唔敢淘太平嘅,呢隻唔係幾好用

可唔可以借俾我。我裝緊修。