自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Vin仔媽 發表於 18-10-6 22:51
P Chan全寫係Patrick Chan,但人人都叫佢做P Chan,佢只教中三至中六。
至於Rita,我仔未補過,所以唔知道 ...

請問有無補過遵理數學? 好唔好?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

happysmileha 發表於 18-10-6 23:09

我仔係報Koopa
係今個月先至開始補佢,所以未知好唔好

伯爵府

happysmileha 發表於 18-10-6 23:09

我覺得也是因人而異,我女補過Physics 話X理只能剛合格,但也有同學補也有9X分.今天找了個chem私補試堂,她說同班有幾個同學補她最高有99、最差也89,但我知不同校有個學生補又一般.

大宅

開心吸收勳章

回覆 yurijm 的帖子

請問如何在instagram買,我寫了,但他如何聯絡我,請指教,謝謝

公爵府

friendfriend 發表於 18-10-7 13:36
回覆 yurijm 的帖子

請問如何在instagram買,我寫了,但他如何聯絡我,請指教,謝謝 ...

互相在ig內聯絡。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

Vin仔媽 發表於 18-10-6 22:51
P Chan全寫係Patrick Chan,但人人都叫佢做P Chan,佢只教中三至中六。
至於Rita,我仔未補過,所以唔知道 ...

Thanks

大宅

開心吸收勳章

回覆 wawaliluk 的帖子

I can not find the contact button. which one?

公爵府

friendfriend 發表於 18-10-7 15:28

I can not find the contact button. which one?

ig有對話icon,click入去就可以。

wcpcelia    發表於 18-10-7 17:34

公爵府

friendfriend 發表於 18-10-7 15:28

見到圖中箭咀所指嗎?
click入去同ig holder對話。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至