妙用爆旋陀螺

carrina
|
受我家仔仔影響下,我都擁有自己嘅爆旋陀螺。
傳說巨神就直接用黎做手指按摩器,佢個底個擦膠位唔會太硬,按响手指頭同雞脾位最舒服
另外破壞聖劍個面夠大,改裝做八達通超正

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yaabb
|
carrina 發表於 18-9-12 14:13
傳說巨神就直接用黎做手指按摩器,佢個底個擦膠位唔會太硬, ...

LoveLOVEGO
|
勵害!
esmehouse
|
tsung
|

T.Tra
|
mariefish
|

洛婷
|

MM2H
|
可以改裝做發達通?
馬爾太
|
MM2H 發表於 18-9-12 17:41
可以改裝做發達通?

我都想學整!兩個女有好多陀螺唔玩,但唔俾丢!
carrina
|
MM2H 發表於 18-9-12 17:41
可以改裝做發達通?

我都係上yt睇人地點樣將張八達通解體乍。拆開個陀螺面後咁啱圓圈個size又夾到已解體嘅迷你八達通,裝番就用得lu,不過未做防水。當然,我嗰張八達通本來係預個試驗。
MM2H
|
carrina 發表於 18-9-12 17:49
我都係上yt睇人地點樣將張八達通解體乍。拆開個陀螺面後咁啱圓圈個size又夾到已解體嘅迷你八達通,裝番就 ...

明白,變形金剛發達窿
boccioni
|
Poyau
|

hellohelloruby
|
傳說巨神就直接用黎做手指按摩器,佢個底個擦膠位唔會太硬, ...

camanbi
|
勁!我都想整個咁既八達通俾呀仔,請問好用嗎
camanbi
|
勁!我都想整個咁既八達通俾呀仔,請問好用嗎
吖B
|

我又試下
SmileCC
|
即試
TMC3012
|