我想續約MyTV super,但又找不到聯絡電話

vtam
|
因部機是朋友送給我的,但9月尾到期。想續約,找不到電話可以直接對話,怎麼辦?
kkuen1992
|
https://www.mytvsuper.com/tc/contact-us
wcpcelia    發表於 18-9-28 11:50
Poyau
|
kkuen1992 發表於 18-9-12 22:07
https://www.mytvsuper.com/tc/contact-us

BKsquare
|
你其實真係有無搵過㗎?
就咁 mytvsuper 第一版已經係「聯絡我們」

whywhite22
|
BKsquare 發表於 18-9-13 00:46
你其實真係有無搵過㗎?
就咁 mytvsuper 第一版已經係「聯絡我們」

kittyChing
|
可能眼大睇過龍
bufferzone
|
vtam 發表於 18-9-12 19:22
因部機是朋友送給我的,但9月尾到期。想續約,找不到電話可以直接對話,怎麼辦?
...

重新買一個解碼器好似仲平喎
xyzlearner
|
你哋續約價幾錢?$38/月抵嗎
eg123
|
xyzlearner 發表於 18-9-28 08:25

38元咁抵?好似不包外購節目點播喎~
JD930
|
kkuen1992 發表於 18-9-12 22:07

xyzlearner
|
eg123 發表於 18-9-30 20:17
38元咁抵?好似不包外購節目點播喎~

基本版
ching070707
|
xyzlearner 發表於 18-10-1 10:58
基本版

請問邊度睇到?
Ryanma
|
xyzlearner 發表於 18-9-28 08:25
我續$38/月, 有外購劇, 新韓劇, 新大陸劇都有得睇, 最近有得睇free tvN一個月

唔駛訂豪華版
hideewong0514
|

eg123
|
Ryanma 發表於 18-10-11 15:53
我續$38/月, 有外購劇, 新韓劇, 新大陸劇都有得睇, 最近有得睇free tvN一個月

唔駛訂豪華版

是否包點播?點樣續?可否告知?
Ryanma
|
eg123 發表於 18-10-17 19:13
是否包點播?點樣續?可否告知?

有包點播㗎!我最近先煲緊馬城的喜悅,如㦤傳..
有sales 打電話嚟叫續約,另外電視有時都會prompt message 出嚟問你續唔續約,你㩒yes就會帶你去續約版面,有得揀至尊版/普通版。
我諗你直接打電話上去cs, 佢哋都會人手幫你續約。

eg123
|
Ryanma 發表於 18-10-17 19:25

有包點播㗎!我最近先煲緊馬城的喜悅,如㦤傳..

謝謝!
teresayan07
|
Mytvsuper sales 好煩.. 已經講左唔會續..
仲日日打5-6個電話比我...
kc58
|
上次好似188定288續會,今年好似貴咗好多…
dder
|
kc58 發表於 18-10-17 21:11
上次好似188定288續會,今年好似貴咗好多…

$290