陳豪個仔讀邊間學校?

popofat
|

好奇八掛下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Ada2288
|
之前報紙話南區間新加坡的國際學校
貓頭雀
|
不是山頂的猶太學校嗎?
hippoo
|
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180912/58673231

佢真係老左好多,成個伯父咁,隻手超多皺紋
傻豬仔
|
佢係一個好老公好爸爸,祝福佢一家
love2talk
|
hippoo 發表於 18-9-12 23:05
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180912/58673231

我覺得幾正喎
conniemar
|
之前3個小朋友3間學校,聽到都想
vet
|
love2talk 發表於 18-9-12 23:26
我覺得幾正喎

x2 我唔好小鮮肉,男人有經歷有承擔才吸引
櫻花bb
|
vet 發表於 18-9-12 23:39

認同!我都like 佢!睇得出佢真係好錫老婆、仔女
love2talk
|

我都係,唔鐘意太鮮肉的
Jasmine-4711
|

中環番学,會係邊間幼稚園?
tequiero_ic
|

agree
IloveJJ
|
想知!
Ashleycorina
|
Jasmine-4711 發表於 18-9-12 23:57
中環番学,會唔會係聖保羅堂幼稚園?

暑假之前細兩個係Borrett Road間city kids的kindergarten 同playgroup
今年唔知
Poyau
|
Ashleycorina 發表於 18-9-13 00:06
暑假之前細兩個係Borrett Road間city kids的kindergarten 同playgroup
今年唔知

係呀
Janetboyyan
|
佢真係好錫d仔女
sinchui
|
真係無其他選擇? 九龍都好啲呀,大埔去半山,諗起條路程 ,真係攀山涉水,大人細路都辛苦
luckybaby2011
|
Ada2288 發表於 18-9-12 22:17
之前報紙話南區間新加坡的國際學校

估唔到喎
不過佢真係好男人同好爸爸
但太殘了
luckybaby2011
|
conniemar 發表於 18-9-12 23:31
之前3個小朋友3間學校,聽到都想

不是國際學校嗎