大阪這家牛郎店口味超獨特!只有"帥"已經無法滿足日女

小源
|
日本牛郎店文化有去過的朋友一定都見識過,只要到了晚上九、十點過後,就會在路邊列隊攬客,不過話說牛郎店"長得帥"似乎已經不是最大賣點,日本網友在2ch上分享最近在大阪一家牛郎店的menu,整個嚇到吃手手,日本人口味還真獨特啊......↓雖然看起來是間素人專門店,但這年齡range也太大......

不知為何有種家裡親戚會出現在上面的錯覺XDDDDD

網友紛紛吐槽:"本日最搞笑"

"這明明就是2CH肥宅名單"

"我以為是哪家建築公司的臨時工"

"路邊的搬磚工人都比這些帥吧?"

"是在賣同齡女嗎?也許有的人覺得選同年齡的男子更好"↓70歲還出來補貼家用不會太辛苦嗎?

↓真的很好奇真的有人來消費嗎?

來源:2ch店家網址我想應該就不用附了吧(完全沒動力找R)

lojo11    發表於 18-9-13 16:24
ngmyan
|
小源 發表於 18-9-12 22:54
日本牛郎店文化有去過的朋友一定都見識過,只要到了晚上九、十點過後,就會在路邊列隊攬客,不過話說牛郎店 ...

MM2H
|
各草入各眼
超級特務
|
用黎斷絕慾念
Charlotte_mom
|
嘩!咪俾我老公知,我怕佢突然信心爆棚去申請做part time
mercurycc    發表於 18-9-14 10:26
twc729    發表於 18-9-13 12:05
emt1314    發表於 18-9-13 11:56
esmehouse    發表於 18-9-13 11:45
李斯特    發表於 18-9-13 00:14
ctsang
|
Charlotte_mom 發表於 18-9-12 23:03
嘩!咪俾我老公知,我怕佢突然信心爆棚去申請做part time

唔係怪獸
|
超級特務 發表於 18-9-12 22:58
用黎斷絕慾念

絕對是啦!
超級特務
|
Charlotte_mom 發表於 18-9-12 23:03

一定成為鎮店之寶
紅牌呀叔
marcus_hclee
|
5係嘛⋯⋯嚇4矛命賠
Love_Poison
|
攪笑的嗎
c.vieri
|
大阪心齋橋隔離果條街超多牛郎店,但一睇d相真係各花入各眼
mameme
|
呢班係咪欠大耳窿被推落火坑呀?
toffeechoco    發表於 18-9-13 10:52
toffeechoco    發表於 18-9-13 10:52
toffeechoco    發表於 18-9-13 10:51
秋思
|
無陰公,70歲仲要出來做
小源
|

B~ma
|

peonica
|
牛郎好多時係以口才做賣點
bestgood
|
反而想知佢地收幾錢
cameo
|
c.vieri 發表於 18-9-12 23:13
大阪心齋橋隔離果條街超多牛郎店,但一睇d相真係各花入各眼

大阪心齋橋,重有新宿,擺得出大廣告牌應該都係當紅靚草,但我覺得外型幾恐怖吓。

反而日本妹可能衣著化妝搭夠,又年輕,我離遠望都幾靚女,佢哋天寒地凍都會跌膊又超短裙,好吸睛!
SandyKL
|
咪玩啦!望吓家中呢件,原來都有條件做上等牛
boboblublu
|
小源 發表於 18-9-12 22:54
日本牛郎店文化有去過的朋友一定都見識過,只要到了晚上九、十點過後,就會在路邊列隊攬客,不過話說牛郎店 ...