有無19年5月預產期既仁安媽媽呀?

AdadaLin
|
janettang0302 發表於 18-10-10 21:09
我都諗住仁安生,今胎第二胎,有冇whatsapp group可以一齊傾?thx

有無group ar 5/26 張醫生 順產
estherbfly
|
我都係預產期五月嘅媽咪,
有冇媽咪有興趣 一齊share場租 book老師學孕婦 yoga?(大埔)
我上一胎都有上yoga, 我覺得有用㗎
要六個媽咪先至搞得成, 依家仲差幾個
ethane123123
|
HS101 發表於 18-9-13 08:34
Hihi 你地好 交流交流下

請問仲可以入group 嗎? 我都係五月預產期, 仁安生。 不過我冇pm, 唔該可唔可以pm我先? 我再留電話
happycarcar
|
ethane123123 發表於 18-12-29 15:41
請問仲可以入group 嗎? 我都係五月預產期, 仁安生。 不過我冇pm, 唔該可唔可以pm我先? 我再留電話
...

係唔係有group? 可唔可以加埋我
大西瓜i
|
HS101 發表於 18-9-13 08:34
Hihi 你地好 交流交流下

我五月尾系仁安,book左
kitkatkittychan
|
我都想入group 可以嗎?
littleb0b0
|
想仁安開刀,可以加我入group嗎?
Christpig
|
我6月2預產期,應該5月中仁安開刀,可以add埋我嗎
havi
|
pigpigcity 發表於 18-10-10 18:51
我5月尾預產,打算找鄭昆瑜醫生在仁安接生!新手,有whatsapp group 請加入一齊分享,謝謝!

...

我都係搵鄭醫生,如果有group可以加我嗎?
kitkatkittychan
|
回覆 HS101 的帖子

請問有冇5月仁安媽媽GROUP 可以JOIN? 想一齊交流下~ :)
rainbow2016
|
can I join the group ? my due date is 26/5 ar ...
jessicashang
|
estherbfly 發表於 18-12-17 11:07
我都係預產期五月嘅媽咪,
有冇媽咪有興趣 一齊share場租 book老師學孕婦 yoga?(大埔)
我上一胎都有上yoga ...

我也是五月預產期,住大埔,有興趣yoga,請問湊齊人了嗎?(emoji)
mitero329
|
我係五月尾呀, 諗住順產, 可以加入GROUP嗎?
山竹仔
|
你好,我也是五月的,住大埔,可以加我嗎?