有冇空氣浄化機可吸甲醛介紹給我

RL1234$#
|
如上,剛買新床及衣櫃給小孩,巳經放活性碳和開大風扇幾天了,還是有很大味,請問各位如有好的空氣浄化機而有可吸甲醛介紹給我嗎,十分感謝(emoji)
anniefish
|
RL1234$# 發表於 18-9-13 09:52
如上,剛買新床及衣櫃給小孩,巳經放活性碳和開大風扇幾天了,還是有很大味,請問各位如有好的空氣浄化機而 ...

之前買AQ睇過,佢有枝綠色噴霧係for家居環境,你可以買埋佢部噴霧機自動噴,你研究下
https://www.aqsanitizer.com/index.php?r=aqsanitizer%2Fproduct-detail&product_id=1813

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
lyh80115
|
錘子超級除甲醛版,官方直送加300人仔運費。
https://item.m.jd.com/product/6573685.html
小談心
|
b mOla
你自己上網睇下
能除甲醛,空氣淨化,除味
wcpcelia    發表於 18-9-14 10:27
RL1234$#
|
小談心 發表於 18-9-13 21:45
b mOla
你自己上網睇下

你有用過嗎?效果如何?我見這部機細細部放房間,好吸引
candyluacs90
|
RL1234$# 發表於 18-9-13 09:52
如上,剛買新床及衣櫃給小孩,巳經放活性碳和開大風扇幾天了,還是有很大味,請問各位如有好的空氣浄化機而 ...

hi.之前我屋企剛裝修完買左部空氣清新機,依家平售,因為少用,有意pm
Poyau
|
小談心 發表於 18-9-13 21:45
b mOla
你自己上網睇下

謝謝分享
RL1234$#
|
Poyau 發表於 18-9-14 02:40
謝謝分享

謝謝分享及回覆
十蚊靚菜
|
candyluacs90 發表於 18-9-14 01:47
hi.之前我屋企剛裝修完買左部空氣清新機,依家平售,因為少用,有意pm

Hi Candy,can you pm me detail
小談心
|
RL1234$# 發表於 18-9-13 23:16
你有用過嗎?效果如何?我見這部機細細部放房間,好吸引

有呀!公司買左,因為我公司多人帶飯,跟住又生產左一陣飯味焗住唔散嘅問題,有時有客上嚟一陣味好影響,如果買左呢部,問題都有幫助,你可以上佢地嘅fb, 佢地定期係不同地方做展銷,我上次在展銷,佢即場用咸魚嚟示範除味效果,同埋公司用左之後,也是係少人病左,我指傷風果啲,部機用左有3個月,大致都幾ok
小平媽媽
|
Amway果部可除甲醛,有會員價買都好貴,唔寫得
RL1234$#
|
小談心 發表於 18-9-14 17:53
有呀!公司買左,因為我公司多人帶飯,跟住又生產左一陣飯味焗住唔散嘅問題,有時有客上嚟一陣味好影響, ...

謝謝回覆呀