睇唔出原來陳小春大應采兒咁多

littlemelody
|
其實係陳小春個人後生?定係應采兒個樣比較成熟呢? 完全睇唔出

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180913&s=7018882&a=58675752
超級特務
|
littlemelody 發表於 18-9-13 16:35
其實係陳小春個人後生?定係應采兒個樣比較成熟呢? 完全睇唔出

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i= ...

男人,冇大肚腩冇地中海就襟老d.
小春衣著行為又比較幼稚,所以。。。
juniormiu
|
16年啫,應采兒老豆22歲生佢算好後生
tsung
|
超級特務 發表於 18-9-13 16:37
男人,冇大肚腩冇地中海就襟老d.
小春衣著行為又比較幼稚,所以。。。

經常hip hop打扮,顯young
cinda72.
|
陳小春執到啦
多謝8g唔so佢,先搵到個又靚又好既老婆乍
MrsSingSing
|
頭先google 原來51歲
可能冇脫髮、身材冇走樣,加上髮型、衣著減齡
佢唔算後生樣,但真係唔似50+
mei524
|
應釆兒又係鍾意陳小春到不得了
靚豬豬
|
MrsSingSing 發表於 18-9-13 16:48
頭先google 原來51歲
可能冇脫髮、身材冇走樣,加上髮型、衣著減齡
佢唔算後生樣,但 ...

佢同伊健謝天華3個同年,都係51,3個之中小春已經最老成,天華同伊健仲加唔似51歲
1928mickey
|
靚豬豬 發表於 18-9-13 16:54
佢同伊健謝天華3個同年,都係51,3個之中小春已經最老成,天華同伊健仲加唔似51歲
...

佢皮膚黑忟忟較乾
MrsSingSing
|
靚豬豬 發表於 18-9-13 16:54
...

三個加埋150+歲

男人真係襟老
金金人
|
本身唔太鍾意陳小春,但感覺佢真係好錫老婆,真係一物治一物,佢喺老婆面前就好自然變成另一個人
Honey
|
陳小春個仔Jasper先出人意表,可愛到不得了!
iamlazy
|
cinda72. 發表於 18-9-13 16:47
陳小春執到啦

聽聞采兒好惡架
littlemelody
|
iamlazy 發表於 18-9-13 17:47
聽聞采兒好惡架

樣靚,但把聲好唔得
moon_o_o
|

我有睇[妻子的浪漫旅行]

應采兒大肚時打到山雞哥喊

豬仔mami
|
cinda72. 發表於 18-9-13 16:47
陳小春執到啦

重幫佢生左個超可愛囝囝
豬仔mami
|
Honey 發表於 18-9-13 17:45
陳小春個仔Jasper先出人意表,可愛到不得了!

係,教得好好 好得人鍾意
SASA滾
|
iamlazy 發表於 18-9-13 17:47
聽聞采兒好惡架

真係好惡,成隻
jamjamwww
|
睇外表唔似喎
JD930
|
MrsSingSing 發表於 18-9-13 16:48