親戚聚會都唔算煩,小學、中學聚會先頭痕

mgmismicgmic
|
最蠢最白痴嘅年紀佢地見盡哂,仲會提你唔想知 / 避開唔諗嘅EX近況,再嚟就係暗自較勁家庭、事業近況⋯

JD930
|
mgmismicgmic 發表於 18-9-13 17:43
最蠢最白痴嘅年紀佢地見盡哂,仲會提你唔想知 / 避開唔諗嘅EX近況,再嚟就係暗自較勁家庭、事業近況⋯

...

比較同學之間嘅事業之餘仲要比較埋妳老公屋企同佢嘅事業 仲好犀利咁可以起哂底
20150618bb
|
mgmismicgmic 發表於 18-9-13 17:43

...
曬太陽
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-9-13 17:50
曬太陽

戴太陽超先
Poyau
|
JD930 發表於 18-9-13 17:49
比較同學之間嘅事業之餘仲要比較埋妳老公屋企同佢嘅事業 仲好犀利咁可以起哂底
...

JD930    發表於 18-9-14 20:17
mama01
|

...

不過唔講呢d有咩好講?不過咁我選擇唔見,過左咁多年,又無聯絡開,同陌生人無分別。
秋天與楓葉
|
選擇唔見唔洗煩

wcpcelia    發表於 18-9-15 19:17
heilok
|
呢類聚會可去可唔去,唔like 就唔去囉。
brindlewin
|

...

其實你去唔去,要講都會講。
ChloeMa
|
咁見外,唔好見咪得。
新秦先生
|
我多數密密食,多聽少講,咩都係係係,哦哦哦,然後食飽左返到屋企先上網唱衰番佢地.
cinda72.
|
話題可以由自己帶起既,有特別話題,咪唔會講籌況囉
tsung
|
Poyau 發表於 18-9-14 19:58
戴太陽超先

mickeymok410
|
點解一定要去?
木土土
|

...

唔啱傾咪唔去law ,疏遠亦無損失,何必為難自己!
李斯特
|
木土土 發表於 18-9-14 20:53
唔啱傾咪唔去law ,疏遠亦無損失,何必為難自己!

Poyau
|
tsung 發表於 18-9-14 20:49

曬只會自暴其短
MM2H
|
Poyau 發表於 18-9-14 23:17
曬只會自暴其短

tsung
|
tsung 發表於 18-9-14 20:49

vivibabyvivi