懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

如果你太嚴重既話都係睇醫生喇,你自己咁唔舒服,休息得唔好都會影響BB架

伯爵府

kmbb519 發表於 18-9-13 18:13
... 我尋日喉嚨突然間好痕,跟住咳、今日咳得嚴重左,似氣管敏感,鼻水又開始來.... 頭重重咁 ...

睇醫生,同你醫生講你嘅情況

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

多謝大家關心 我卒之都睇左醫生啦⋯⋯ 食藥同喪訓左幾日 好返好多 多謝
大事化小, 小事化毛.........

別墅

... 我尋日喉嚨突然間好痕,跟住咳、今日咳得嚴重左,似氣管敏感,鼻水又開始來.... 頭重重咁 ...

10周時病過,只係洗鼻水同痰,冇食茶吽左1星期先好

大宅

我飲康鈣c,問過產檢醫生可以。再訓教時放切好洋蔥係頭頂訓,剎細菌

大宅

我大前天開始喉嚨痛,前天開始流鼻水打噴嚏,因為無發燒,我無看醫生呀,只是自己喝水,吃多些水果,煲粥吃,休息多些就算了,今日好好多了。

大宅

我就算唔係大肚都唔食藥。其實食藥仲辛苦點解要食?

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

babytingbaby 發表於 18-9-23 00:13
我就算唔係大肚都唔食藥。其實食藥仲辛苦點解要食?

唔係丫... 唔食藥辛苦好多! 最辛苦係發燒,占寒占凍,又爆汗,全身濕,又暈,又鼻塞,喉嚨勁痛.... 仲要訓唔到,咁樣捱法都唔知捱到幾時 卒之睇醫生食左藥,起碼訓到,跟住慢慢退燒同無咁暈,不過都慢左好多先好返
大事化小, 小事化毛.........

首頁

尾頁

跳至