潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

覺得佢超假囉~ 佢呢個開箱文好假!!! hermes 條縛帶真係唔會咁短!! 同埋D紙唔會咁皺囉
話自己開箱!!! 就算你解釋話其實開過 條縛帶真幾唔識縛都唔係咁!!!
好過份!!!! 大家睇下!!!!

我開始覺得佢其實係咪新聞呢D人~ 拎D假野去外國~影完相扮真咁買~

JD930    發表於 18-9-26 14:39

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

佢好多時喺歐洲開live, 原來都係假貨

用戶要求終止服務

回覆樓主

原來佢賣假野好在之前個celine 我取消無搵佢
條友信唔過架
比錢時話有貨,等左成個月都買唔到,之後迫佢退錢,以後都唔幫襯佢,那個康少係吹水怪,唔好信佢

JD930    發表於 18-9-26 14:39
wcpcelia    發表於 18-9-14 09:46

大宅

回覆 plng1215 的帖子

越黎越多過份野囉佢!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

szeching1014 發表於 18-9-13 20:32
回覆 plng1215 的帖子

越黎越多過份野囉佢!!

講嚟聽下

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

佢賣假野?我有follow 佢ig,成日都話live,同買到野?假的?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 szeching1014 的帖子

佢呢張圖Unboxing真心膠, 買過專門店又親自開箱的一睇知"做"出來~!
◕順其自然啦~♥ ◕

大宅

szeching1014 發表於 18-9-13 18:19
覺得佢超假囉~ 佢呢個開箱文好假!!! hermes 條縛帶真係唔會咁短!! 同埋D紙唔會咁皺囉
話自己開箱!!! ...

比wechat錢包/面交⋯⋯ A貨多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係好假喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大宅

我都有留意呢間ig,雖然自己對H唔太了解,但上黎睇到JM分享都知道有d貨比較難買,有時見到佢一個trip可以買到好多個H,都有懷疑過真定假

男爵府

szeching1014 發表於 18-9-13 18:19

買左幾多錢?可以舉報?

別墅

回覆樓主:

假得好冇heart... 演技咁樣,霞姨會連飯盒都唔俾...

大宅

回覆 appleyuen 的帖子

停產都訂到~ 真係唔知咩意思?? 真係好恐怖!!!!!

JD930    發表於 18-9-26 14:40

男爵府

呢個開箱塊絨布想點

JD930    發表於 18-9-26 14:40

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

JD930    發表於 18-9-26 14:41

複式洋房

回覆樓主

有follow開 原來假㗎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇佢第一幅圖個橙盒就知係假
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

好彩各位jm 指教吓..有睇開佢,不過冇同佢買過..

侯爵府

swift_call 發表於 18-9-14 14:33
呢個開箱塊絨布想點

睇到你個comments 笑咗(emoji)

首頁

尾頁

跳至